Ontdek hoe je weer vol energie van je leven kan genieten

tijdens de VIP behandeling
N

Altijd onwijs moe

Het lijkt wel of je het soms uit je tenen moet halen. Het liefst plof je s middags op de bank en komt daar de komende uren niet vanaf. Je zou zelfs je ogen even dicht willen doen…

N

Druk, druk, druk

Je heb nooit tijd voor jezelf, rent en vliegt, wringt je in allerlei bochten voor alles en iedereen en jij zelf komt op de laatste plaats.

N

Kort lontje

Je bent vaak kortaf en chagerijnig omdat je gewoon geen energie hebt, terwijl je eigenlijk een hele vrolijke vrouw bent.

Voel je weer energiek

Je bruist weer energie waardoor de dagelijkse dingen je makkelijk af gaan, je niet langer opziet tegen gezellige afspraken met vriendinnen en er is veel meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.
Thuis ben je weer de vrolijke en geïnteresseerde moeder en vrouw waardoor het gezin ook weer lijkt op te leven en het veel gezelliger is.
Uit je werk voel je niet de drang om op de bank te ploffen maar doe je nog even de was en kook je een heerlijke verse maaltijd voordat je ‘s avonds nog lekker even gaat sporten omdat je dat zo leuk vindt.

Je houd tijd over voor jezelf, kan vaker doen waar jij zin in hebt en geniet vol energie van het leven.

 

“Ik help vrouwen van rond de vijftig die hun gezin, werk en sociale leven altijd voor lieten gaan op hun eigen wensen en nu zo moe zijn dat ze nergens meer energie voor hebben,
om rust en focus te krijgen en zich weer op te laden
zodat ze weer bruisen van energie om hun eigen leven te leiden”

Al ruim 6 jaar dè mindrelax voetreflextherapeut die jou energie weer laat stromen.

Ik ben Larissa, getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax-voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-Fries die met beide benen op de grond staat.
Inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 6 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden zowel fysiek als mentaal.
Het viel me al snel op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, net als bij mij het geval was zo’n 15 jaar geleden.
Door mijn persoonlijke ervaring met vermoeidheid en de vele behandelingen die ik heb gegeven in mijn praktijk heb ik me hier inmiddels in gespecialiseerd en bied zeer succesvolle trajecten aan om van de vermoeidheid af te komen en weer te bruisen van energie.

Voel je weer fit, vrolijk en energiek!

Focus

Krijg focus op wat echt belangrijk is waardoor je energie naar de juiste dingen gaat.

Tijd

Houd tijd over door taken sneller af te handelen omdat je meer energie hebt.

Rust

Krijg rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam doordat je energie weer stroomt. 

Ervaringen van mijn klanten

Mega fijne behandeling gehad van Larissa! Ze heeft kennis van haar vak, is heel fijn om mee te praten en ze zit vol energie! Na de behandeling was ik heel ontspannen en voelde ik echt verschil.

Marscha

Larissa is een hele lieve kundige meid. Ze weet wat ze doet en totaal ontspannen ging ik naar huis.

Stefanie

Wat kan je verwachten tijdens de VIP behandeling?

De afspraak duurt totaal 90 minuten. We starten met een heerlijk warm voetenbad waardoor je de dagelijkse drukte makkelijker los kan laten en beter kan ontspannen. We bespreken jou situatie zodat ik een behandeling kan geven die helemaal af is gestemd op jou wensen en behoeften. Vervolgens neem je plaats in de behandelstoel en ga je ervaren wat de mindrelax-voetreflexbehandeling voor jou doet.

De VIP behandeling kost €75,-
Daarvoor krijg je:

Meer energie
Rust in je hoofd en een ontspannen lichaam
Voel je vrolijk, relaxt en enthousiast als je de praktijk weer uit stapt
Inzicht waar jou energie lekt en wat je daartegen kunt doen
Een heerlijk ontspannen 1,5 uur waar het om jou draait