Hoe geef je jezelf een voetmassage?

Ben je een echte denker, vaak druk in je hoofd en kan je veel piekeren? Heb je last van gespannen/pijnlijke schouderspieren, vind je het moeilijk om bij beslissingen je gevoel te volgen en te kiezen wat voor jou goed is? Dan is deze video echt iets voor jou! Ik geef waardevolle kennis, deel tips & tricks èn laat je zien hoe ik zelf mijn eigen voeten masseer! Je ontvangt ook mijn wekelijkse inspiratiemail.

N

Rust en ruimte in je hoofd

N

Je lichaam ontspant

N

Je slaapt sneller en dieper dus wordt ook fitter en energieker wakker

N

Je ontvangt mijn wekelijkse inspiratiemail met nog meer inzichten, tips en weetjes

Larissa – mindrelax voetreflextherapeut

Mijn naam is Larissa van der Heijden-Peschier, ik ben getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-fries die met beide benen op de grond staat. 15 jaar geleden had ik zelf vermoeidheidsklachten. Ik ben toen in aanraking gekomen met voetreflextherapie, met succes.

Ik heb de HBO opleiding voetreflextherapie gevolgd en inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 6 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden, zowel fysiek als mentaal.
Het viel me op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, net als bij mij jaren geleden het geval was. Daarom heb ik me gespecialiseerd in het terug vinden van je energie. De beste tips die de afgelopen jaren bij mijzelf en mijn klanten super effectief waren heb ik voor je gebundeld in mijn ’10 handige tips voor meer energie’. Deze ontvang je GRATIS, direct na het inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie mails.
Ik wil je graag helpen weer energiek door het leven te gaan!

Met energieke groet,
Larissa