Bruis weer van energie!!

Voel je weer vrij, energiek, zelfverzekerd en blij

Larissa | Mindrelax-voetreflextherapeut

Ben jij klaar om de komende 4 maanden de diepte in te duiken zodat jij weer bruist van energie, barst van zelfvertrouwen en kan genieten van je leven?!

=

Voelt dat er meer in je zit, maar het komt er nu niet uit

Je hebt het gevoel dat je vast loopt, vast zit, in het drukke leven met verplichtingen, vaste patronen en gewoonten.
Je lichaam voelt gespannen, ben altijd moe en denkt de hele dag aan zoveel dingen dat het je bijna duizelt.

=

Een vrouw bent met een groot hart, die anderen wilt helpen

Je bent altijd van de partij en staat klaar voor anderen maar je agenda zit daardoor bomvol. Jij zet jezelf op de laatste plaats maar verlangt ook naar tijd voor jezelf. Een moment om op adem te komen, even niets te moeten.

=

Graag leuk gevonden wilt worden door iedereen

En daar wring jij jezelf soms in allerlei bochten voor. Je voelt je vaak onzeker en anders, alsof je er niet helemaal bij past.
Omdat je het anderen graag naar het zin wil maken vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen.

“Ontdek jouw kracht & wat jij nodig hebt om te barsten van zelfvertrouwen,
te bruisen van energie en te stralen geluk”

Want waarom blokkeer jij elke keer weer?!

De vermoeidheid blijft wat je ook probeerd. En hoe hard jij je best ook doet om gezellig te zijn thuis, dat korte lontje is er vaker dan je lief is. 2x per week sleep jij jezelf naar de sportschool waar jij stiekem een gruwelijke hekel aan hebt maar ja het is gezond en je zou graag een strakker lijf willen maar de kilo’s vlieger er sneller aan dan dat ze eraf gaan. Inmiddels heb je je al 100 keer voorgenomen om nee te zeggen en toch hoor jij jezelf elke keer ja zeggen tegen anderen, je voelt die nee wel maar krijgt het gewoon niet over je lippen. En waarom raakt de ander jou zo diep, waarom raak jij elke keer weer van slag van een opmerking, voel je je boos, teleurgesteld en verdrietig? 

Waar doe je het dan eigenlijk allemaal voor?!

Dit krijg je

R

Ontdek jouw unieke energie (video opname)

Ik leg je in een video uit hoe jouw persoonlijke, unieke energie werkt in. Zie het als gebruiksaanwijzing. Hoe kan jij het beste keuzes maken, waneer ben jij in je element? Wat zijn jouw valkuilen, wat zijn jouw kwaliteiten en hoe gebruik je die in het dagelijks leven? Ik vertel het in een persoonlijk opgenomen video (30 tot 40 minuten) aan de hand van jouw geboorte datum, tijd en plaast.

R

Online cursus omgeving

Toegang tot maar liefst 8 online cursussen bomvol waardevolle kennis, tips, inspiratie en opdrachten. In je eigen tempo en volgorde te doorlopen.

R

Online sessies 1-op-1

Maar liefst 5 online sessies van 30 minuten zodat ik al jou vragen kan beantwoorden en mee kan denken.
Onder andere: Kickstart sessie, 3x spar-sessie en een afsluit sessie.

R

Wekelijkse feedback

Stuur per mail jouw uitwerking van een opdracht en ik geef je positieve, opbouwende feedback om nog meer uit het traject te halen. Ik denk met je mee en ontdek jouw blinde vlekken. Misschien wel spannend maar mijn klanten ervaren dit vaak als één van de meerst waardevolle onderdelen van het traject!

R

BONUS Wekelijkse inspiratiemail

Elke zondagochtend ontvang je een inspirerende mail vol tips, ervaringen, kennis en inzichten uit de praktijk of uit mijn dagelijks leven. 

Kies je voor de VIP dan krijg jij ook:

R

8 energiebooster behandelingen van 1,5 uur

waarin we jouw energieblokkades en blinde vlekken opsporen mbv mindrelax-voetreflextherapie, daarmee aan de slag gaan en zo zorgen dat jouw energie weer lekker gaat stromen en er weer balans, rust en ruimte ontstaat.

R

Sparren via Whatsapp

Even je hart luchten? Loop je vast? Ik ben tijdens dit traject jouw spar-partner. Via Whatsapp mag je alles met me delen wat jij kwijt wilt zodat ik met je mee kan denken, feedback kan geven en je aan kan moedigen als jij even een oppepper nodig hebt.

Kies voor het traject en ga in 4 maanden tijd écht next level.
Krijg toegang tot mijn online omgeving met de cursussen:
-> Een goed begin is het halve werk
-> Verdieping
-> Jij in het middelpunt
-> Grenzen stellen- kies voor jezelf
-> Zelfkennis
-> Selfcare
-> Emotie & trauma
-> Het leuke lijstje
Ontvang ook een persoonlijke video waarin ik je vertel over jouw unieke energie en ontdek hoe jij kan leven in een super fijne flow.

Kies jij voor het VIP traject dan krijg jij ook nog:

De energiebooster behandelingen zorgen ervoor dat vast zittende energie in jouw lichaam los komt en weer lekker gaat stromen. Jij komt tijdens dit traject maar liefst 8x voor een behandeling zodat het effect versterkt zal worden en we de diepte in kunnen want,
-> Wat maakt jou onzeker?
-> Waar komt die vermoeidheid vandaan?
-> Wat geeft dat onrustige gevoel?
Maar wat nog veel belangrijker is,
=> Wat heb jij nodig om te barsten van zelfvertrouwen?
=> Wat zorgt ervoor dat jij weer kan bruizen van energie?
=> Wat heb jij nodig om rust te krijgen, zowel in je hoofd als in je lichaam zodat je kunt ontspannen?

Hier gaan we naar opzoek en mee aan de slag tijdens dit traject. Want het draait in jouw leven om jou, tenminste dat zou zo moeten zijn.

Tijd voor jezelf hebben, rust in je hoofd, een ontspannen lichaam, niet het gevoel hebben vast te zitten maar leven in een fijne flow. Dat het je allemaal niet teveel moeite kost maar als vanzelf lijkt te gaan. Dat je er kan zijn voor anderen, echt iets kan betekenen voor anderen omdat jij je krachtig en energiek voelt.

Hoe klinkt dat?! Ben jij hier klaar voor? Ben jij klaar om weer in het middelpunt te staan van jou leven? Om de regie te pakken zodat jij kan genieten, lekker in je vel zit en straalt van energie en geluk?

Laat me je hierbij helpen, laat me je helpen te ontdekken hoe jij terug in balans komt.

 

 

“Ik kijk er naar uit om je te helpen terug in balans te komen!”

🔥 Bruis weer van energie (online)

 • Toegang tot mijn online inspiratiebieb twv €947,-
 • Kickstart sessie & afsluit sessie online twv €119,-
 • 3x spar sessie online twv €179,-
 • Ontdek jouw unieke energie | persoonlijke video opname twv €147,-
 • Wekelijkse feedback twv €299,-
 • BONUS Wekelijkse inspiratie mail

 

  

Jouw investering

Investering € 397,-
(of 4x €99,-)

🔥 Bruis weer van energie (VIP)

 • Toegang tot mijn online inspiratiebieb twv €947,-
 • Kickstart sessie & afsluit sessie online twv €119,-
 • 3x spar sessie online twv €179,-
 • Ontdek jouw unieke energie | persoonlijke video opname twv €147,-
 • Wekelijkse feedback twv €299,-
 • BONUS Wekelijkse inspiratie mail

VIP extra’s

 • 8 energiebooster behandelingen in de praktijk in westwoud twv € 1197,-
 • Whatsapp support twv €597,-

Jouw investering

Investering € 999,-
(of 4x €249,-)

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt dit traject?

Het traject duurt 4 maanden en start direct.

Wat houden de 8 behandelingen in bij de VIP?

Tijdens het traject van 4 maanden kom je 8x in mijn praktijk in Westwoud voor een energiebooster behandeling. Ongeveer één keer per twee weken dus. Je krijgt toegang tot mijn online agenda om ze zelf te plannen.

Elke behandeling duurt 90 minuten en we starten altijd met een lekker warm en ontspannend voetenbad. Daarna neem je plaats op de stoel en gaan we aan de slag met mindrelax-voetreflextherapie. Dit is een unieke behandeling omdat ik voetreflextherapie combineer met coaching en voel ik op je voeten waar de energie in jouw lichaam geblokkerd wordt en daar gaan we mee aan de slag. We ruimen direct blokkades op zodat jouw energie weer kan gaan stromen.

Kan ik in delen betalen?

Ja, het is mogelijk om in 4x te betalen. Je krijgt de keuze tijdens het afrekenen. Kies je voor termijnbetalingen dan wordt het bedrag nog 3x automatisch van je rekening afgeschreven. 

Ik ga op vakantie, hoe werkt dat?

Wat heerlijk dat je lekker op vakantie gaat, dat is natuurlijk geen probleem! De online sessies kan je zelf inboeken en in het geval van de VIP is er genoeg ruimte om wat te spelen met de tijd tussen de behandelingen in de totaal 4 maanden tijd.

Twijfel je, stap je liever later in of heb je een vraag hierover,  stuur dan gerust even een mailje naar info@amomentforbalance.com. Dan denk ik graag even met je mee.

Wanneer zijn de behandelingen?

Direct na het afrekenen krijg je toegang tot mijn online agenda om de behandelingen in te plannen. 

Ik twijfel of dit traject geschikt is voor mij, hoe kom ik daarachter?

Ik snap dat je hier over kan twijfelen dus ik stel voor dat we, vrijblijvend, in gesprek gaan met een online matchgesprek (gratis) of dat je een keer bij me in de praktijk komt voor een energiebooster behandeling zodat jij mij, de praktijkruimte en mijn werkwijze ervaart en ik meekan voelen en denken of het traject bij jou aansluit. Mocht ik het idee hebben dat het niet passend is voor jou dan denk ik natuurlijk graag met je mee wat jouw wel verder zou kunnen helpen.

Is dit een groepstraject?

Nee, dit is geen groepstraject en er zitten ook geen groepsonderdelen in. Alles is 1-op-1 met mij dus volledig individueel.

Wat houdt de whatsapp support in bij de VIP?

Uit ervaring weet ik dat tijdens behandelingen en gesprekken het vaak logisch klinkt wat we bespreken maar eenmaal thuis is het best uitdagend om hiermee aan de slag te gaan. Ook kan ik je garanderen dat er energie gaat verschuiven, en dat kan soms best pittig zijn.  Tijdens dit hele traject wil ik er voor je zijn. Heb je dus een vraag of loop je ergens tegen aan dan kan je dit via whatsapp met me delen. Op deze manier kunnen we snel schakelen.

Hoe ontvang ik de video?

Zodra ik de reading heb opgenomen zal ik zowel de video opname als de presentatie (PDF) die ik gebruik tijdens de video via Wetransfer naar je toesturen. Je ontvangt dan een mail met de download link.

Zorg dat je binnen 7 dagen de video opname download op je laptop/computer/tablet/telefoon zodat je deze zovaak als je wilt, wanneer jij maar wilt terug kunt kijken. Na deze 7 dagen verloopt de download link namelijk.

Ik weet mijn geboorte tijd niet, heb je die echt nodig?

Ja, ik heb écht een geboortetijd nodig omdat het heel nauwkeurig werkt bij Human Design. 

Meestal is het ook mogelijk om je geboortetijd op te vragen bij de gemeente waar je bent geboren. 

Waarom vraag je naar de geboorte tijd, plaats en datum?

Jouw Human Design wordt gemaakt op basis van deze 3 gegevens. Er wordt dan terug gerekend wat de stand van de planeten was op het moment dat jij geboren werd. 

Alle planeten zenden neutrino’s (informatiedragertjes) uit namelijk en omdat de stand van de planten continue veranderen is de samenstelling van die neutrino’s in de lucht elke keer weer anders. De neutrino’s waar jij op het moment van geboorte mee in aanraking kwam, vormen jouw Human Design. 

Is elke reading uniek of krijgt iedereen dezelfde opname?

Is elke Ontdek je unieke energie video is volledig uniek, gebaseerd op jouw persoonlijke, unieke Human Design.

Jouw Human Design chart is gebaseerd op jouw geboorte gegevens en ik pas mijn verhaal volledig aan op jouw chart. Ik maak dus voor elke Human Design reading een nieuwe opname en alleen jij ontvangt die opname.

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat