Kom terug in balans en haal alles uit jouw leven. Groei, bloei & geniet!

Herken je dit?

9

Je zit in een soort overlevingsstand

Elke dag doe je wat er van je gevraagt en verwacht wordt, je leeft op de automatische piloot.

9

Je bent altijd druk

Je komt tijd tekort, zit in een soort 6e versnelling en er lijken wel te weinig uren in een dag te zitten. De dag zit vol met dingen die moeten en je komt niet toe aan wat jij wilt.

9

Anderen gaan voor

Jij zet jezelf op de laatste plaats. Je wringt je in allerlei bochten voor verplichtingen en anderen. Je zit in de 6e versnelling om alles maar gedaan te krijgen en dan kom je nog niet eens toe aan iets voor jezelf.

9

Je bent druk in je hoofd

Je piekerd wat af. To do lijstjes, verwachtingen, scenario’s, gesprekken, negatieve stemmetjes, twijfels, afwegingen en eisen… je gedachten maken overuren. Je hoofd zit bomvol.

9

Je lichaam voelt op

Stress, angst, onrust, spanning en vermoeidheid zit in je lichaam. Er is totaal geen energie, je hebt het vaak koud, bent stijf en hebt geen puf. Wat zou je graag ‘s middags even een dutje doen op de bank onder een dekentje. 

Je wilt niet met spijt terug kijken op je leven

Altijd ben je druk en voor anderen in de weer maar je hebt daardoor het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je je eigen leven leeft en geniet.

De hele dag ben je aan het rennen en vliegen, je houdt rekening met alles en iedereen maar je vergeet daarbij jezelf. En als je er al aan denkt, heb je daar ook eigenlijk geen tijd voor. Er is geen tijd voor JOU.

Dat je even helemaal niks hoeft, dat je zelf kan bedenken waar jij op dat moment zin in hebt of waar jij behoefte aan hebt zodat je kan opladen, genieten, doen waar jij goed in bent en je hart kan volgen. Dat is er niet.

Je zorgt altijd maar voor anderen, houdt rekening met iedereen. Thuis met je man en kinderen, op het werk, met vriendinnen en ook voor buren, kennissen en verenigingen sta je altijd klaar.
Zo gaat het al jaren, maar het moet de laatste tijd zo uit je tenen komen en de trein lijkt maar door te denderen. Je doet alles op de automatische piloot. Hoe lekker zou het zijn even op de rem te trappen?

Gewoon even rustig zitten en een boek lezen of lekker een rondje wandelen door de natuur, geen opgejaagd gevoel hebben en ontspannen kunnen genieten van het moment helemaal voor jezelf. Dat lijkt je heerlijk, een verademing.

Al zo lang draait het niet om jou in jouw leven maar als je nu niet voor jezelf kiest kijk je straks terug met spijt. Spijt dat je niet je hart hebt gevolgd, spijt dat je niet voor jezelf hebt gekozen, spijt dat je niet volop van het leven hebt genoten en alles eruit hebt gehaald dat jij eruit zou kunnen halen.

Tijd voor jezelf, tijd om even op te laden, tijd om te doen wat jij wilt/kan en wat jou laat stralen en groeien als persoon, dat is wat jij nodig hebt.

“Ik help vrouwen tijd vrij te maken voor zichzelf zodat ze rust ervaren in de dagelijkse drukte en daardoor op kunnen laden zodat ze vol zelfvertrouwen, energie en enthousiasme alles uit hun leven halen.

Al ruim 6 jaar de mindrelax voetreflextherapeut die jou helpt de balans terug te vinden in jouw leven

Ik ben Larissa, getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax-voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-Fries die met beide benen op de grond staat.

Vraag aan mij hoe het gaat en mijn antwoord is altijd: druk! Maar dat is voor mij tegenwoordig in de positieve zin, ik weet nu hoe ik terug in balans kom waardoor ik er geen last van heb maar er juist energie en geluk uit haal.
Mijn hoofd zit altijd vol ideeën en dromen, ik heb vaak meerdere to do lijstjes en ben altijd met 3 ‘projecten’ te gelijk bezig in mijn enthousiasme en ongeduld. Toch heb ik dus een super fijn en ontspannen leven waar ik genoeg tijd en ruimte heb voor mezelf en echt kan genieten.

Inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al bijna 7 jaar waarin ik mijn klanten ook  help de balans terug te vinden, zowel fysiek als mentaal. Het viel me al snel op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, een druk hoofd, stress en het gevoel te leven op de automatische piloot. Dat heb ik zelf ook gehad een jaar of 15 jaar geleden. Door mijn persoonlijke ervaring kan ik mijn klanten met praktische tips en voorbeelden helpen.

Ik  bied een zeer succesvol traject met mindrelax voetreflextherapie en persoonlijke begeleiding aan om jezelf meer aandacht, ruimte en tijd te geven zodat je in balans bent en stevig in het leven staat.

Krijg tijd, rust en ruimte voor jezelf om terug in balans te komen en alles uit  jouw leven te halen.

Tijd

Een moment voor jezelf om niks te moeten maar te doen wat jij wilt.
Tijd voor jou!

Rust

Krijg rust in je hoofd maar ook rust in je leven. Je zit niet langer als passagier in een doordenderende trein maar bent zelf de machinist en bepaalt het tempo, de stops en de bestemming.

Grenzen

Verleg jouw grenzen in plaats van ze telkens te overschrijden

Energie

Laad jezelf op  door te doen wat jij wil, waar jij blij van wordt, waar jij gelukkig van wordt en waar jij behoefte aan hebt zodat je weer bruist van energie.

Hart

Bedenk niet wat je nodig hebt maar voel het. Maar weer contact met je lichaam. Volg je hart, doe waar jij goed in bent en waar jij gelukkig van wordt.

Ervaringen van mijn klanten

Ik voelde me al tijdens het traject steeds minder moe. Ik kreeg ook inzicht in wat goed is voor mij en dat ik veel beter op mezelf moet passen.

Het voelde als meer ruimte in mijn hoofd krijgen, alles werd weer scherp en overzichtelijk.
De behandelingen en werkboeken met opdrachten inspireerde me.  Bijvoorbeeld wat voor mij belangrijk is en hoe ik dat kan toepassen in mijn leven.

De video vond ik heel interessant en heeft duidelijke instructies waardoor het heel goed zelf toe te passen is.

Larissa is een enthousiaste, wijze en kundige therapeut. De prakrijk zou ik omschrijven als warm en comfortabel.

Ik ben minder moe en doe mijn best om beter op mezelf te passen, dat voelt heel goed. Ik zou dit traject zeker aanbevelen.

Mirjam

Traject

Ik vond voetreflextherapie in het begin wat vaag en zweverig klinken maar mijn klachten nemen zo sterk af en ik zit zoveel beter in mijn vel!

Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk hoe dit werkt,  hoe ik zoveel kan voelen. Maar dat het werkt is voor mij nu helemaal duidelijk en bewezen.

Marjolein

Traject

Ik zocht online naar iemand die voetreflexmassage doet. Per toeval kwam ik uit bij Larissa die ook nog eens in dezelfde woonplaats woont.
Na een telefonische intake had ik mijn eerste afspraak gepland. Nu inmiddels meerdere sessies verder.

Larissa stelt je op je gemak, is een fijne gesprekspartner maar bovenal is zij heel goed in haar vak.
Na de massage voel ik mij ontspannen en voelt het alsof ik blokkades in mijn lichaam heb kunnen loslaten.
Bedankt daarvoor Larissa!

Ramona

VIP behandelingen

Larissa is echt een topper!

De behandelingen zijn heerlijk ontspannend en dragen voor mij zeker bij aan het boosten van mijn energie. Daarnaast is ze gezellig, warm en betrokken waardoor je je meteen op je gemak voelt. De gesprekken met haar zijn voor mij heel waardevol, Larissa prikt dwars door me heen, zo bijzonder!

Zelfs naast de behandelingen neemt ze af en toe contact op om te vragen hoe het gaat. Ontzettend fijn!

Ook haar energie werkt aanstekelijk, ik ga altijd helemaal zen op de fiets terug naar huis en kijk uit naar de volgende afspraak. Echt een aanrader!!

Sonja

Traject

Na een heftig jaar kwam ik maar niet van de spanning in mijn lijf af, dit zorgde voor gebroken nachten en veel pijn in nek en schouders. Na een aantal jaar geleden al eens een periode bij Larissa in behandeling te zijn geweest besloot ik haar weer op te zoeken.

Tijdens het Traject hielp ze mij de spanning los te krijgen en kwijt te raken.

Het lukt me -eindelijk- weer om goed te ontspannen en makkelijker in slaap te komen. Onwijs bedankt Larissa!

Elvira

Traject

Mega fijne behandeling gehad van Larissa! Ze heeft kennis van haar vak, is heel fijn om mee te praten en ze zit vol energie! Na de behandeling was ik heel ontspannen en voelde ik echt verschil.

Marscha

VIP behandeling

Ik wilde graag meer in mijn kracht staan. Ik raakte uit balans omdat ik doe wat anderen van mij willen of verwachten. Nu kan ik helder mijn mijn wensen formuleren en bewaak ik mijn grenzen beter. Het traject heeft me hierin geholpen en inzicht gegeven in mijn gevoelens en gedachten. 

Larissa is een echte meedenker. Ze is invoelend, gedreven en heeft een heldere kijk op dingen. 

Ik vond het traject heel waardevol, het heeft mij sterker gemaakt. 

Petra

Traject

Ik kom al bij Larissa toen ze de opleiding voor voetreflextherapie volgde. Hier had ik tijdens het eerste traject al hele goede ervaringen mee.

Meestal kom ik voor de ontspanning, tijd voor mezelf, maar de laatste keer was het hormoon gerelateerd en ook dat had na de eerste behandeling gelijk effect!

In de praktijk is een ontspannen en fijne sfeer.

Roos

Traject

Zo’n bijzondere ervaring!

Het is niet te bevatten dat je rechts aan het behandelen bent en ik het in mijn linker been voel tintelen. Ook mijn klacht is echt helemaal weg, dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Ik ben heel blij dat ik deze behandelingen heb gehad!

Ellen

VIP behandeling

Wat kan je verwachten?

Het traject duurt totaal 9 weken.

Elke week ontvang je, per mail, een werkboek met waardevolle informatie, tips en opdrachten die jou gaan helpen om jouw leven weer om jou te laten draaien.
Je kan hier zelf thuis mee aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Ik ontvang je 6 keer in de praktijk voor persoonlijke begeleiding
en mindrelax voetreflexbehandelingen.

Je hebt dan direct 6 x 90 minuten een moment voor jezelf, om te genieten, helemaal niks moeten en te focussen op jou! Ik help je ontspannen, geef rust in je hoofd, laat spanning, stress en andere blokkades verdwijnen en zorg dat je energie weer gaat stromen zodat je opgeladen en energiek verder kan.
Elke afspraak start je met een warm voetenbad en daarna geef ik ongeveer 60 minuten voetreflextherapie. Tijdens de behandeling krijg je persoonlijke tips en inzichten en kan je met vragen bij me terecht.

Ook ontvang je het ‘A moment for balance-pakket’ dat jou gaat helpen thuis ook dat moment voor jezelf te pakken & de super waardevolle video ‘Hoe geef ik mezelf een voetreflexmassage?’

*Het is mogelijk om in 1 keer te betalen of in 2 termijnen (2 x €285,-). De 2e termijn is na 4 weken.

Wil jij ook eindelijk tijd voor jezelf?

Om tot rust te komen, even niets te moeten en te kunnen doen waar jij zin in hebt zodat je kan opladen en vol energie kan genieten van JOUW leven?

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de module?

Het doornemen en aan de slag gaan met de opdrachten in het werkboek vraagt om een investering van ongeveer 1,5 uur per week. De tijd die je ervoor terug krijgt is echter vele malen meer 😉

Hoe kan ik de behandelingen inplannen?

Tijdens het afrekenen zie je de online agenda waar je direct alle 6 de behandelingen in kan plannen.

Je ontvangt binnen 24 uur de eerste module, de eerste behandeling kan je dus zo snel mogelijk inplannen.

Kom je er niet uit met het boeken van de behandelingen? Geen probleem, stuur me een berichtje en dan help ik je zo snel mogelijk verder.
Mail: info@amomentforbalance.com
Mobiel: 06-155 444 56

Wat houdt de video 'Hoe geef je jezelf een voetmassage' in?

In deze video deel ik basis kennis over de reflexzones op de voet en laat ik je zien hoe ik mijn eigen voeten masseer. 

Zelf doe ik dit dagelijks voor het slapen gaan. De hele dag loop je op je voeten, je bewandeld er jouw pad mee en ze hebben soms best wel wat te verduren. Ze mogen best af en toe eens wat liefde en aandacht krijgen. 

Mooi meegenomen dat je hele lichaam op je voeten terug te vinden is waardoor je jezelf niet alleen een voetmassage geeft maar eigenlijk je hele lichaam masseerd!

Je zult ervaren dat het heerlijk verlichtend en ontspannend is om je voeten even aan te raken aan het einde van de dag. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Daar rekening ik wel een toeslag voor.

De eerste termijn á €235,- is direct bij bestellen per Ideal te doen.
De tweede termijn á €235,- kan na 4 weken worden betaald doormiddel van een betaalverzoek dat ik zal sturen.

Wanneer start het traject?

Binnen 24 uur ontvang je de eerste module met het werkboek per mail. De afspraken plan je zelf in via de online agenda.

Hoeveel tijd moet er tussen de behandelingen zitten?

Een voetreflexbehandeling werkt 7 dagen door. Je lichaam is dus ongeveer een week aan het werk. Om daarop verder te bouwen is het beste om tussen de behandelingen 1 week te laten zitten.

Een paar dagen tot maximaal een week extra ertussen kan geen kwaad mocht dat qua planning beter uitkomen.

Waarom 6 behandelingen?

Mijn ervaring is dat er ongeveer 3 behandelingen nodig zijn om verbetering te zien, de 3 die daarop volgen werken als een soort booster. Daardoor kan je lichaam wennen aan de nieuwe balans, ruim je nog wat extra blokkades op voor een nog beter resultaat omdat je energie een extra boost krijgt en sta je extra stevig in je schoenen.

Het resultaat van het traject is met 6 behandelingen optimaal. 

Wat is voetreflextherapie?

Op onze voeten zitten reflexzones. Ons hele lichaam is daarmee terug te vinden op de voeten.

Door specifieke reflexzones te behandelen help je het lichaam om blokkades op te ruimen.

Zie het als een snelweg waar een ongeluk is gebeurd. Het autowrak zorgt voor opstopping. Daarvóór zijn geen auto’s maar achter het autowrak ontstaat de file. Wanneer er een blokkade is ontstaan ergens op jou energiebanen hoop daaracht ook energie op en is er daarvoor leegte. Met voetreflextherapie spoor ik de blokkades op en behandel ze op de voet. Ik geef daarmee een signaaltje aan je lichaam waar er werk te verzetten is zodat de blokkade wordt opgeruimd en de energie weer door kan stromen. 

Doordat je energie beter kan stromen, verminderen of verdwijnen klachten en zit je lekkerder in je vel. Je voelt je fit, blij en energiek als je energie 

Ervaringen van mijn klanten

Ik voelde me al tijdens het traject steeds minder moe. Ik kreeg ook inzicht in wat goed is voor mij en dat ik veel beter op mezelf moet passen.

Het voelde als meer ruimte in mijn hoofd krijgen, alles werd weer scherp en overzichtelijk.
De behandelingen en werkboeken met opdrachten inspireerde me.  Bijvoorbeeld wat voor mij belangrijk is en hoe ik dat kan toepassen in mijn leven.

De video vond ik heel interessant en heeft duidelijke instructies waardoor het heel goed zelf toe te passen is.

Larissa is een enthousiaste, wijze en kundige therapeut. De prakrijk zou ik omschrijven als warm en comfortabel.

Ik ben minder moe en doe mijn best om beter op mezelf te passen, dat voelt heel goed. Ik zou dit traject zeker aanbevelen.

Mirjam

Traject

Ik vond voetreflextherapie in het begin wat vaag en zweverig klinken maar mijn klachten nemen zo sterk af en ik zit zoveel beter in mijn vel!

Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk hoe dit werkt,  hoe ik zoveel kan voelen. Maar dat het werkt is voor mij nu helemaal duidelijk en bewezen.

Marjolein

Traject

Ik zocht online naar iemand die voetreflexmassage doet. Per toeval kwam ik uit bij Larissa die ook nog eens in dezelfde woonplaats woont.
Na een telefonische intake had ik mijn eerste afspraak gepland. Nu inmiddels meerdere sessies verder.

Larissa stelt je op je gemak, is een fijne gesprekspartner maar bovenal is zij heel goed in haar vak.
Na de massage voel ik mij ontspannen en voelt het alsof ik blokkades in mijn lichaam heb kunnen loslaten.
Bedankt daarvoor Larissa!

Ramona

VIP behandelingen

Larissa is echt een topper!

De behandelingen zijn heerlijk ontspannend en dragen voor mij zeker bij aan het boosten van mijn energie. Daarnaast is ze gezellig, warm en betrokken waardoor je je meteen op je gemak voelt. De gesprekken met haar zijn voor mij heel waardevol, Larissa prikt dwars door me heen, zo bijzonder!

Zelfs naast de behandelingen neemt ze af en toe contact op om te vragen hoe het gaat. Ontzettend fijn!

Ook haar energie werkt aanstekelijk, ik ga altijd helemaal zen op de fiets terug naar huis en kijk uit naar de volgende afspraak. Echt een aanrader!!

Sonja

Traject

Na een heftig jaar kwam ik maar niet van de spanning in mijn lijf af, dit zorgde voor gebroken nachten en veel pijn in nek en schouders. Na een aantal jaar geleden al eens een periode bij Larissa in behandeling te zijn geweest besloot ik haar weer op te zoeken.

Tijdens het Traject hielp ze mij de spanning los te krijgen en kwijt te raken.

Het lukt me -eindelijk- weer om goed te ontspannen en makkelijker in slaap te komen. Onwijs bedankt Larissa!

Elvira

Traject

Mega fijne behandeling gehad van Larissa! Ze heeft kennis van haar vak, is heel fijn om mee te praten en ze zit vol energie! Na de behandeling was ik heel ontspannen en voelde ik echt verschil.

Marscha

VIP behandeling

Ik wilde graag meer in mijn kracht staan. Ik raakte uit balans omdat ik doe wat anderen van mij willen of verwachten. Nu kan ik helder mijn mijn wensen formuleren en bewaak ik mijn grenzen beter. Het traject heeft me hierin geholpen en inzicht gegeven in mijn gevoelens en gedachten. 

Larissa is een echte meedenker. Ze is invoelend, gedreven en heeft een heldere kijk op dingen. 

Ik vond het traject heel waardevol, het heeft mij sterker gemaakt. 

Petra

Traject

Ik kom al bij Larissa toen ze de opleiding voor voetreflextherapie volgde. Hier had ik tijdens het eerste traject al hele goede ervaringen mee.

Meestal kom ik voor de ontspanning, tijd voor mezelf, maar de laatste keer was het hormoon gerelateerd en ook dat had na de eerste behandeling gelijk effect!

In de praktijk is een ontspannen en fijne sfeer.

Roos

Traject

Zo’n bijzondere ervaring!

Het is niet te bevatten dat je rechts aan het behandelen bent en ik het in mijn linker been voel tintelen. Ook mijn klacht is echt helemaal weg, dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Ik ben heel blij dat ik deze behandelingen heb gehad!

Ellen

VIP behandeling

Ben jij klaar om voor jezelf te kiezen ?!

Tijd en aandacht voor jezelf, omdat je dat verdient.

Kies hieronder of jij in 1 keer of in 2 termijnen wilt betalen en je kan daarna direct de 6 behandelingen in mijn online agenda plannen.

LET OP: tussen elke behandeling moet ongeveer 1 á 2 weken zitten voor het beste reusltaat.
Kom je er niet uit, plan dan de eerste behandeling in en dan kijken we samen wanneer we de rest inplannen.

Na het kiezen van datum en tijd kan je afrekenen.