Online training 'Bruis weer van energie in 6 weken!'

Ontvang 6 weken lang elke week een module vol kennis, inspiratie en opdrachten waar je zelf mee aan de slag kan om weer te bruisen van energie!
Ik wil weer bruisen van energie
9

Moe uit je werk

Uit je werk plof je het liefst op de bank en komt daar de komende paar uur niet meer vanaf.

9

Je MOET zoveel

Je to-do lijstjes zijn zo lang, met moeite werk je ze af en dan is de dag alweer om. Geen tijd en energie voor even niks of leuke dingen.

9

Kort lontje

Om het minste kan je heel fel reageren, je voelt je snel boos, ben enorm prikkelbaar en je bent lang niet altijd de gezelligste voor je familie, vriendinnen of collega’s

Je wilt gewoon lekker genieten

Je werkt enkele dagen in de week maar het kost je zoveel energie. Soms lijkt het wel of je hoofd overloopt van alle dingen die je moet onthouden, doen en bedenken. Je voelt je vooral heel leeg en moe.

Wat je zo graag zou willen is gewoon lekker even kunnen niksen, je hobby weer oppakken, af en toe een weekendje weg met je man of gezellige met vriendinnen afspreken. Maar je hebt er nu gewoon geen energie voor.

Kon je maar enthousiast reageren als je gevraagd wordt om gezellig even een rondje stad te gaan uit je werk. Of op een verjaardag niet de eerste te zijn die naar huis wil omdat je moe bent. Spontaan eens richting het bos om daar lekker te wandelen.

Je wilt je fitter en energieker voelen. Zodat je wel weer enthousiast en blij reageert als iemand je meevraagd voor een leuke activiteit. Het zou heerlijk zijn om eens tijd en energie over te hebben die je zelf in kan vullen nadat je alle verplichte dagelijkse dingen hebt gedaan. Dat het gewoon weer wat meer om jou draait en je tijd en energie genoeg hebt om te genieten van leuke dingen doen.

Ik help vrouwen die worstelen met vermoeidheid om weer te bruisen van energie .

Al ruim 6 jaar de mindrelax voetreflextherapeut die jou energie weer laat stromen.

Ik ben Larissa, getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax-voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-Fries die met beide benen op de grond staat.

Inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 6 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden zowel fysiek als mentaal.
Het viel me al snel op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, net als bij mij het geval was zo’n 15 jaar geleden.
Door mijn persoonlijke ervaring met vermoeidheid en de vele behandelingen die ik heb gegeven in mijn praktijk heb ik me hier inmiddels in gespecialiseerd en bied zeer succesvolle trajecten aan om van de vermoeidheid af te komen en weer te bruisen van energie.

Weer enthousiast en energiek genieten van de leuke dingen.

Hou tijd over

Doordat je meer energie hebt krijg je de dagelijkse dingen sneller afgerond en houd je meer tijd over voor leuke dingen. 

Bruis van energie

Je voelt je weer fit, blij en enthousiast.

Langer lontje

Doordat je meer energie hebt ben je echt een leuker en blijer persoon. Je kan veel meer hebben en geniet weer van spontane uitjes en afspraken.

Wat kan je verwachten?

6 weken lang ontvang je elke week, digitaal, een module. Die ontvang je van mij per mail en daarin staat mijn kennis, waardevolle informatie, tips en opdrachten die jou gaan helpen om weer te bruisen van energie. Je kan hier zelf thuis mee aan de slag wanneer het jou uitkomt. 

Ben jij klaar met je vermoeidheid en wil je weer bruisen van energie?!

Kies dan voor de online training Bruis weer van energie in 6 weken!