Bruis weer van energie in 6 weken!

Let op, dit is een nieuw traject in de PILOT fase! Dus mega waardevol maar nu tijdelijk voor een super lage prijs in ruil voor feedback.
9

Moe uit je werk

Uit je werk plof je het liefst op de bank en komt daar de komende paar uur niet meer vanaf.

9

Je moet zoveel

Je to-do lijstjes zijn zo lang, met moeite werk je ze af en dan is de dag alweer om. Geen tijd en energie voor even niks of leuke dingen.

9

Kort lontje

Om het minste kan je heel fel reageren, je voelt je snel boos, ben enorm prikkelbaar en je bent lang niet altijd de gezelligste voor je familie, vriendinnen of collega’s

Je wilt gewoon lekker genieten

Naar deze periode van je leven heb je zolang uitgekeken. Je kinderen waar je altijd voor hebt gezorgd studeren nu en dit is dan het moment dat je weer meer ruimte zou moeten hebben voor jezelf. Je werkt 3 dagen in de week maar het kost je zoveel energie. Soms lijkt het wel of je hoofd overloopt van alle dingen die je moet onthouden, doen en bedenken. Je voelt je vooral heel leeg en moe.

Wat je zo graag zou willen is gewoon lekker even kunnen niksen, je hobby weer oppakken, af en toe een weekendje weg met je man of gezellige met vriendinnen afspreken. Maar je hebt er nu gewoon geen energie voor.

Kon je maar enthousiast reageren als je gevraagd wordt om gezellig even een rondje stad te gaan uit je werk. Of op een verjaardag niet de eerste te zijn die naar huis wil omdat je moe bent. Spontaan eens richting het bos om daar lekker te wandelen.

Je wilt je fitter en energieker voelen. Zodat je wel weer enthousiast en blij reageert als iemand je meevraagd voor een leuke activiteit. Het zou heerlijk zijn om eens tijd en energie over te hebben die je zelf in kan vullen nadat je alle verplichte dagelijkse dingen hebt gedaan. Dat het gewoon weer wat meer om jou draait en je tijd en energie genoeg hebt om te genieten van leuke dingen doen. 

Ik help vrouwen van rond de 50 jaar die worstelen met vermoeidheid om weer te bruisen van energie .

Al ruim 6 jaar de mindrelax voetreflextherapeut die jou energie weer laat stromen.

Ik ben Larissa, getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax-voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-Fries die met beide benen op de grond staat.

Inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 6 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden zowel fysiek als mentaal.
Het viel me al snel op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, net als bij mij het geval was zo’n 15 jaar geleden.
Door mijn persoonlijke ervaring met vermoeidheid en de vele behandelingen die ik heb gegeven in mijn praktijk heb ik me hier inmiddels in gespecialiseerd en bied zeer succesvolle trajecten aan om van de vermoeidheid af te komen en weer te bruisen van energie.

Weer enthousiast en energiek genieten van de leuke dingen. 

Hou tijd over

Doordat je meer energie hebt krijg je de dagelijkse dingen sneller afgerond en houd je meer tijd over voor leuke dingen. 

Bruis van energie

Je voelt je weer fit, blij en enthousiast. 

Langer lontje

Doordat je meer energie hebt ben je echt een leuker en blijer persoon. Je kan veel meer hebben en geniet weer van spontane uitjes en afspraken.

Ervaringen van mijn klanten

Mega fijne behandeling gehad van Larissa! Ze heeft kennis van haar vak, is heel fijn om mee te praten en ze zit vol energie! Na de behandeling was ik heel ontspannen en voelde ik echt verschil.

Marscha

Larissa is een hele lieve kundige meid. Ze weet wat ze doet en totaal ontspannen ging ik naar huis.

Stefanie

Wat kan je verwachten?

LET OP! Dit is een nieuw traject en zit in de PILOT fase. Je ontvangt nu dus een hoge korting in ruil voor feedback. De inhoud is sowieso super waardevol maar voor de puntjes op de ‘i’ en bijvoorbeeld de aller beste volorgde van de modules heb ik input en feedback nodig van mijn klanten. 
6 weken lang ontvang je elke week, digitaal, een module. Die ontvang je van mij per mail en daarin staat mijn kennis, waardevolle informatie, tips en opdrachten die jou gaan helpen om weer te bruisen van energie. Je kan hier zelf thuis mee aan de slag wanneer het jou uitkomt.
Er zijn 3 mindrelax voetreflexbehandeling van elk 90 minuten. De eerste tussen module 2 en 3, de tweede tussen module 4 en 6 en de derde als afsluiting na module 6. Ik neem na bestellen contact met je op om af te spreken wanneer je de eerste module ontvangt en om de drie behandelingen in te plannen. Tijdens deze behandelingen help ik je persoonlijk om meer energie te krijgen en ik kan je verder op weg helpen met de opdrachten.

Ben jij klaar voor meer energie?