Larissa van der Heijden-Peschier

Mindrelax-voetreflextherapeut met aandacht voor jou

Ik help vrouwen zowel fysiek als mentaal met hormonale klachten.

Ze voelen zich daarna fitter, blijer, de dagelijkse dingen gaan ze makkelijker af en ze genieten weer van leuke dingen.

Ik ben Larissa, getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax-voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-Fries die met beide benen op de grond staat.

Waarom doe ik wat ik nu doe?

15 jaar geleden had ik zelf hormonale klachten. Ik zat niet lekker in mijn vel en was onder andere altijd moe. Mijn menstruatie was heel onregelmatig en heftig. Ook had ik last van stemmingswisselingen en ik was vooral heel onzeker over mezelf en mijn lichaam.
Na meerdere bezoeken aan de huisarts, specialisten en veel pillen verder kwam ik bij een voetreflextherapeut terecht.
Al na een paar behandelingen herkende ik mezelf niet meer terug. Ik kreeg weer energie, alsof mijn lichaam weer tot leven kwam. Mijn menstruatie werd regelmatiger en veel minder heftig.

”Leuke dingen doen was niet langer een uitdaging!”

 

Voetreflextherapie is op de eerste plaats heel fysiek, je werkt met en aan je lichaam. Maar ik merkte ook dat er met mijn gevoelens, emoties en gedachten iets gebeurde. Mijn ervaring is dat de maatschappij overweldigend en veeleisend kan zijn en je zit al snel in een negatieve (onbewuste) gedachtenflow. Ik heb geleerd  hoe je een positieve mindset kan ontwikkelen waardoor er meer rust en overzicht ontstaat in je hoofd.

”De combinatie voetreflextherapie + mindset + emoties leren verwerken heeft mijn leven zo positief op z’n kop gezet, dat wil ik ook voor jou!”

Toen ik na een jaar verpleegkunde en een jaar verloskunde me realiseerde dat ik daar niet op mijn plek zat, schoot me de ervaring met voetreflex te binnen. Ik heb de 4 jarige opleiding tot HBO voetreflextherapeut versneld kunnen afronden.

Inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 5 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden zowel fysiek als mentaal. Het viel me op dat er zoveel klanten waren met klachten veroorzaakt door een hormonale disbalans, net als bij mij het geval was. Daarom heb ik me gespecialiseerd in hormonen

Ik wil je graag helpen om je hormonen weer in balans te brengen zodat je weer energiek door het leven kan gaan!

Wil jij samen met mij werken aan jouw klachten?


Mijn opleidingen:

Voetreflextherapie

4-jarige HBO opleiding Voetreflextherapie, inclusief medische basisvakken

Verpleegkunde & verloskunde

Propedeusejaar afgerond van HBO verpleegkunde en opleiding verloskunde

Specialisatie hormonen

Bijscholing in de overgang, vruchtbaarheidsproblemen en metamorfose behandeling

Hoe klanten mij ervaren

Larissa is een hele lieve kundige meid. Ze weet wat ze doet en totaal ontspannen ging ik naar huis.

Stefanie

Maak een afspraak om samen met mij aan de slag te gaan