Larissa van der Heijden-Peschier

Voetreflextherapeut met aandacht voor jou

Ik help vrouwen van hun hormonale klachten af. Daardoor voelen ze zich fitter en blijer, gaan de dagelijkse dingen ze makkelijker af en kunnen ze zonder problemen genieten van leuke dingen.

Ik ben Larissa, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Na best wel een zoektocht naar wat ik wilde gaan doen kwam voetreflextherapie weer op mijn pad en ben ik na het afronden van de HBO opleiding direct vol enthousiasme mijn praktijk gestart.

Enthousiast is hoe veel mensen mij omschrijven. Ik bruis van de energie en bekijk alles lekker positief. Waar voetreflextherapie vaak als zweverig wordt bestempeld, zeker door mensen die het nog nooit hebben ervaren, ben ik wel een nuchtere West-Fries en voelen klanten zich snel op hun gemak.

Inmiddels ruim 10 jaar geleden had ik zelf hormonale klachten. Na een paar bezoeken bij de huisarts, huidspecialisten en veel crèmes en pillen verder kwam ik bij een voetreflextherapeut terecht en al na de eerste behandeling merkte ik verschil. Tijdens de behandeling gebeurde er al van alles in mijn lichaam en dat werkte door. Na een paar behandelingen herkende ik mezelf niet meer terug. Ik had eigenlijk de hoop een beetje opgegeven en dacht dat ik er gewoon maar mee moest leren leven maar de klachten waren na de voetreflextherapie gewoon helemaal verdwenen!

Ik had echter op dat moment al in mijn hoofd om verloskundige te worden. Het menselijk lichaam vond ik fascinerend, voor anderen zorgen en mensen begeleiden sprak me aan en de zwangerschap en geboorte vond ik zo bijzonder. Ik wil dagelijks met dit wonder van het leven werken, dacht ik.

 

Volg mij op Social Media:

Na een paar tussenjaren met werkervaring in het buitenland en een propedeuse HBO verpleegkunde op zak mocht ik starten aan de opleiding verloskunde. Wat een prachtig vak, maar ik voelde aan alles in me dat het niet míjn vak was. Maar wat dan wel? Jaren had ik niet meer aan de voetreflextherapie gedacht en nu schoot het me opeens weer te binnen.

Ik heb de 4-jarige opleiding in 2 jaar afgerond en met mijn fascinatie en de opgedane kennis bij verpleegkunde en verloskunde over het vrouwelijk lichaam ben ik me gaan specialiseren in hormonale klachten. In 2016 is mijn praktijk  ‘A moment for balance’ geopend in Zwaag, en in 2019 zijn we verhuisd naar Westwoud. We hebben hier een prachtige praktijkruimte kunnen realiseren met uitzicht op het weiland.

Tussendoor heb ik opnieuw de bijzondere effecten van voetreflex mogen ervaren. Tijdens mijn zwangerschappen heeft het verlichting gegeven en ook bij het ontzwangeren was een beetje hulp om weer in balans te komen met mijn hormonen niet overbodig 😉

Inmiddels heb ik al zoveel klanten mogen laten ervaren wat voetreflex kan doen. Het leuke is dat geen behandeling hetzelfde is en van die uitdaging houd ik wel. Elke vrouw moet kunnen stralen, zonder met allerlei klachten te moeten dealen. Ik gun iedere vrouw te ervaren wat ik heb ervaren, dat het wel mogelijk is om van hormonale klachten af te komen.

Voetreflextherapie

4-jarige HBO opleiding Voetreflextherapie, inclusief medische basisvakken

Verpleegkunde & verloskunde

Propedeusejaar afgerond van HBO verpleegkunde en opleiding verloskunde

Specialisatie hormonen

Bijscholing in de overgang, vruchtbaarheidsproblemen en metamorfose behandeling

Hoe klanten mij ervaren

Larissa is een hele lieve kundige meid. Ze weet wat ze doet en totaal ontspannen ging ik naar huis.

Stefanie

Wil jij samen met mij werken aan jouw hormonale klachten?