Larissa van der Heijden-Peschier

Mindrelax-voetreflextherapeut

“Ik help je krachtig, energiek en vrolijk in het leven te staan vol zelfvertrouwen en plezier.
Ik breng jouw energie weer in beweging en samen ontdekken we wat jij nodig hebt, waar jij goed in bent en hoe jij weer kan gaan stralen.”

Als mindrelax- voetreflextherapeut onderzoek ik waar jouw energie vast zit en wat jij nodig hebt om die energie weer te laten stromen. Iedereen is uniek en heeft dus andere behoeften en uitdagingen. Ik denk, maar vooral voel, met jou mee.

Wat brengt jou uit balans en hoe kom jij terug in balans te komen?
Wat zou jij graag willen? Wat past bij jou? Wanneer sta jij echt in je kracht? Wat maakt jou uniek en hoe kan je dat gebruiken?

Ik was zelf ook uit balans…

In 2008 was ik zelf uit balans. Ik had vermoeidheidsklachten, zat niet lekker in mijn vel, voelde me opgejaagd en alsof ik vastliep. Alles koste me zoveel moeite om te doen, ik werd onzeker en onrustig. Voetreflextherapie kwam op mijn pad. Ik ontdekte wat ik nodig had om terug in balans te komen en kon bruisend van energie, vol zelfvertrouwen en met een vrij gevoel weer genieten en dingen ondernemen in mijn leven.

Na zes mooie, leerzame jaren, inclusief avonturen in het buitenland en studie-ervaringen met verpleegklunde en verloskunde, koos ik om zelf de HBO opleiding voetreflextherapie te volgen. Direct na het behalen van mijn diploma heb ik in 2016 mijn praktijk A moment for balance geopend!

Inmiddels heb ik ontdekt hoe ik in mijn kracht sta, wat mij energie geeft en hoe ik mijn eigen grenzen kan bewaken. Je wordt altijd opnieuw uitgedaagd in het leven, uit balans gebracht, maar nu weet ik hoe ik terug in balans kom. En niets is mooier dan mijn klanten te helpen ontdekken hoe zij hun balans terug kunnen vinden.

 

Leuk om over mij te weten

🔥 Werk
Ik stap al vol energie mijn praktijkruimte binnen maar na een behandeling kom ik met nog veel meer energie weer naar buiten. Hoe fantastisch is dat?!
🔥 Energie
Ik bruis van energie en heb een ijzersterke, positieve mindset.
🔥 Intuïtie
Beslissingen nemen doe ik vaak op gevoel en daardoor kies ik niet altijd voor de makkelijkste, veiligste of meest logische weg.
🔥 Dankbaar
Ik ben onwijs dankbaar, voor alle mooie dingen in mijn leven maar ook de minder fijne dingen kan ik zien als leermomenten en daar ben ik dankbaar voor.
🔥 Trots
Dat ben ik op mijzelf, maar ik ben ook super trots op mijn gezin (man en 2 kids), de praktijk, ons fijne huis met tuin, het prachtig uitzicht, de bijzondere mensen die ik al heb mogen ontmoeten en alle waardevolle, leerzame momenten die ik al mee heb mogen maken.

Typisch Larissa

🌺  Ik ben spiritueel maar niet zweverig
Want ik werk met energie(banen) en drukpunten/reflexzones op de voeten, ik werk op gevoel en volg mijn intuïtie om te bepalen welke relfexzones ik behandel. Toch weet ik het ook begrijpelijk uit te leggen aan mijn klanten en geef ik praktische tips voor het dagelijks leven.
🌺 Vreemde eend
Al mijn hele leven heb ik me anders gevoeld dan anderen, als een vreemde eend in de bijt. Ik lijk niet te passen bij bijvoorbeeld mijn leeftijdsgenoten, collega’s, medestudenten etc. en dat is ook mijn kracht. Omdat ik anders ben, anders denk, andere keuzes maak. Ik bekijk dingen vaak vanuit een ander perspectief, probeer dingen uit en waar ik een kans zie, zien veel anderen een risico. Op deze manier inspireer ik mensen, niet dat ze hetzelfde moeten doen maar dat er altijd meer mogelijkheden zijn dan er vaak gedacht wordt. Het maakt het leven niet altijd makkelijker maar wel bijzonder, verrassend, zinvol en waardevol.
🌺 Ik vind grote groepen en drukte vreselijk
Doe mij maar gewoon 1 op 1 met iemand zodat ik me echt kan focussen op het gesprek en de persoon. Het liefst spreek ik ook met een vriendin thuis af met een kopje thee of om lekker samen een rondje te wandelen en bij te kletsen.
🌺 Ik kan niet niksen
Juist door bezig te zijn (maar wel met iets waar ik op dat moment blij van wordt) laad ik mijn energie op. Er zijn altijd meerdere projecten tegelijk, ik vind ook heel veel dingen echt leuk en als ik iets bedenk wil ik het meteen doen.
🌺Spontaan
Ik kan mijn plannen rigoreus omgooien omdat ik iets spontaan heb bedacht en dat is vaak voor mensen om mij heen heel verwarrend en niet te volgen…Ik sta bijvoorbeeld ‘s ochtends op en krijg blije kriebels in mijn buik bij het idee die ene muur te verven, dan is de kans groot dat aan het einde van de dag die muur geverfd is.
🌺 Boeken
Lezen vind ik heerlijk en Santa Montefiore is mijn favoriete schrijfster. Als ik eenmaal begin met lezen kan ik de nacht doorhalen om hem uit te lezen.
🌺 Dansen
Ik vind het heerlijk! Jarenlang heb ik op hoog niveau aan latin formatiedansen gedaan en ik kan echt genieten van een lekker uurtje zumba. Dan voel ik dat mijn energie weer lekker gaat stromen
🌺 Dagdromen
Heerlijk om lekker in gedachten allemaal plannen te maken en te dromen over dingen die mij blij en gelukkig zouden maken. Ik geef er vaak geen tijd/deadline aan en wacht tot ik die spontane, blije kriebel in mijn buik voel. Vol vertrouwen wacht ik af tot het op mijn pad komt en in de tussentijd droom ik er lekker op los.
🌺 Plantjes
Niet voor niets bloemetjes bij dit stukje, want zit ik er even doorheen en voel ik me moe? Dan ga ik een rondje tuincentrum of rommelen in de tuin, daar vrolijk ik altijd enorm van op en krijg ik super veel energie van

Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen terug in balans te komen?

Mijn visie

De meeste mensen denken teveel en voelen te weinig.
In je denken, je ratio, komen er ook ‘anderen’ bij kijken. Wat zullen anderen mensen ervan vinden? Wat verwachten anderen? etc. Als je keuzes maakt en handelt vanuit je ‘denken’, is de kans groot dat je anderen voorop zet. Je cijfert jezelf weg, je verantwoordelijkheidsgevoel om voor anderen te zorgen en anderen het naar het zin te maken overheerst en dat gaat ten koste van jou.

Als je gaat voelen, blijf je veel dichter bij jezelf. Je gaat dan naar jouw kern, jouw hart, jouw wens en jouw behoefte. Zonder rekening te houden met anderen. Ga je dus handelen vanuit ‘voelen’  dan zet je jezelf voorop.

Daarvoor moet je wel weten hoe je moet voelen. En dat zijn we een beetje verleerd lijkt het wel. We zijn het contact met ons lichaam kwijt, zitten veel te veel in ons hoofd, voelen daarom niet wat we nodig hebben en overdenken alles teveel.

De balans is kwijt tussen denken en voelen.

We overtuigen onszelf dat we vermoeidheid en ‘druk zijn’ gewoon moeten accepteren. Het altijd maar klaar staan voor anderen, veel ‘moeten’, geen tijd voor jezelf hebben, geen ruimte geven aan emoties maar tanden op elkaar en door, het hoort er zogenaamd gewoon bij.

Maar jouw leven moet om jou draaien en niet om anderen.

Jij bent de basis van jouw leven, jij moet in het middelpunt gaan staan in plaats van je in allerlei bochten moeten wringen om rekening te houden met en te zorgen voor anderen.
Jij bent het waard om jezelf eens op nummer 1 te zetten, daar word je juist een leuker en blijer persoon van omdat je weer gaat bruisen van energie.

Ik zeg daarmee niet dat je niet voor anderen klaar mag staan, juist niet. Je hebt mensen om je heen nodig, ze verrijken je leven.

Maar als jij eerst in het middelpunt in jouw leven gaat staan, als jij de balans terug vindt, zorgt dat jij je keer op keer kan opladen, zodat je in je kracht staat, dan heb je zoveel meer te geven aan anderen en kan jij er zelf ook zoveel meer van genieten.

Dan leef je in een flow, dan straal je, dan bruis je van energie, dan barst je van zelfvertrouwen, dan heb je plezier en ervaar je geluk en dankbaarheid.

Dat wens ik iedereen toe. Daar help ik je heel graag mee in mijn praktijk A moment for balance.

Dit zeggen klanten over mij:

Je hebt echt magische handen  Larissa,  er gebeurde zoveel in mijn lichaam tijdens de behandeling !

Crista

Larissa heeft een positieve kijk, wijsheid en is energieke, vriendelijk, aandachtig en heeft een eerlijke houding. Eerlijkheid die je m.i. zal weten te nuanceren al naar gelang de omstandigheden. 

Mirjam

Larissa is een hele lieve kundige meid. Ze weet wat ze doet en totaal ontspannen ging ik naar huis.

Stefanie

Larissa is professioneel en heeft veel kennis die ze op anderen goed kan overbrengen.

Sonja

Larissa heeft een unieke wijze van behandelen.
Ze voelt haarfijn aan waar of wat de klachten zijn en stelt de juiste vragen om de verdieping in te gaan.

Petra

Larissa kan goed luisteren en communiceren met mensen. Ze is rustig en straalt een goede energie uit.

Roos

Larissa ziet vooral kansen en de sterke kanten in mensen, die weet ze haarfijn naar boven te halen.

Sandra

Bij Larissa heb je tijd voor jezelf, je voelt je snel op je gemak, vindt ontspanning, het is rustgevend, ze heeft oprechte interesse, is gemakkelijk in de omgang, meedenkend, ze zet je echt aan het denken.

Jozien

Je bent heel oprecht en geïnteresseerd, dat stelt me enorm op mijn gemak. Ik kon daardoor echt ontspannen en genieten.

Emma

Laten we kennismaken, ervaar mijn mindrelax-voetreflexbehandeling

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat