Ben je druk, heb je veel aan je hoofd, ben je vermoeid en snak je naar rust, overzicht & balans?

Schrijf je in voor mijn inspiratiemails en ontvang regelmatig inzichten, tips, tricks en handige weetjes. Ontdek wat kan helpen weer rust en helderheid in je hoofd te krijgen en hoe je jouw hormonen weer in balans brengt zodat je weer bruist van energie!

N

Leer jezelf beter kennen

N

Bewust worden van je gedachtenpatronen

N

Ontdek hoe je meer energie krijgt

N

Lees hoe je meer rust & ontspanning kan ervaren in je lichaam en hoofd

N

Veel herkenbare situaties en krijg nieuwe inzichten

N

Voorbeelden en inspiratie vanuit de praktijk en mijn eigen dagelijks leven

Larissa – mindrelax voetreflextherapeut

Mijn naam is Larissa van der Heijden-Peschier, ik ben getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-fries die met beide benen op de grond staat. 15 jaar geleden had ik zelf vermoeidheidsklachten. Ik ben toen in aanraking gekomen met voetreflextherapie, met succes.

Ik heb de HBO opleiding voetreflextherapie gevolgd en inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 6 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden, zowel fysiek als mentaal.
Het viel me op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, net als bij mij jaren geleden het geval was. Daarom heb ik me gespecialiseerd in het terug vinden van je energie. De beste tips die de afgelopen jaren bij mijzelf en mijn klanten super effectief waren heb ik voor je gebundeld in mijn ’10 handige tips voor meer energie’. Deze ontvang je GRATIS, direct na het inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie mails.
Ik wil je graag helpen weer energiek door het leven te gaan!

Met energieke groet, Larissa