Heb jij ook last van vermoeidheid?

Schrijf je in en ontvang gratis mijn ’10 handige tips voor meer energie’  zodat je zelf aan de slag kan en straks weer bruist van energie! Je ontvangt ook direct mijn wekelijkse inspiratiemail.

N

Ontdek hoe je meer energie krijgt

N

Voel je blij, fit en gelukkig

N

Ervaar rust & ontspanning in je lichaam en hoofd

N

Geniet weer van leuke dingen doen

Larissa – mindrelax voetreflextherapeut

Mijn naam is Larissa van der Heijden-Peschier, ik ben getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-fries die met beide benen op de grond staat. 15 jaar geleden had ik zelf vermoeidheidsklachten. Ik ben toen in aanraking gekomen met voetreflextherapie, met succes.

Ik heb de HBO opleiding voetreflextherapie gevolgd en inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 6 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden, zowel fysiek als mentaal.
Het viel me op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, net als bij mij jaren geleden het geval was. Daarom heb ik me gespecialiseerd in het terug vinden van je energie. De beste tips die de afgelopen jaren bij mijzelf en mijn klanten super effectief waren heb ik voor je gebundeld in mijn ’10 handige tips voor meer energie’. Deze ontvang je GRATIS, direct na het inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie mails.
Ik wil je graag helpen weer energiek door het leven te gaan!

Met energieke groet, Larissa