Weten wie je bent

Het begint allemaal met bewustwording van jouw unieke energie

Ontdek waar jij goed in bent

Ervaar energie, inspiratie & flow

Krijg inzicht in jouw persoonlijkheid, je relaties en je werk

Begrijp waarom je doet wat je doet en reageert zoals je reageert

Ontdek wat voor jou de beste manier is om keuzes te maken

Human design reading | € 85,-

Video opname (ongeveer 45 minuten) waarin ik de basis van jouw unieke Human Design uitleg. Je ontvangt de link naar de opname binnen 14 dagen.

Jouw unieke Human design wordt gemaakt op basis van 3 gegevens, namelijk
– Geboorteplaats
– Geboortedatum
– Geboortetijd
Zonder deze gegevens kan ik géén reading geven.

“Ontdek waar jouw energie van gaat stromen en wanneer het blokkeert”

Wat is Human Design?

Zoals je DNA uniek is, is ook jouw energie uniek.
Zoals je een DNA code hebt, heb jij ook een energetische code.

Jouw Human Design = jouw energetische code

In je Human design staat je aura type, strategie, autoriteit, profiel, gedefinieerde en ongedefinieerde centra en je vind er kanalen en poorten…Ingewikkeld hé?!

En dan staat er ook enkel een plaatje als je jouw Human Design opvraagt. Wat betekenen al die cijfertjes, figuurtjes en kleurtjes dan?
Ik leg het je stap voor stap uit, begin bij het begin. We houden het in deze reading ook bij de basis, die is al uitgebreid genoeg om je het komende jaar in te verdiepen 😉

Je krijgt antwoord op vragen als:
Waarom doe je wat je doet?
Wat maakt jouw uniek?
Wat zijn jouw talenten?
Wat zijn jouw valkuilen en hoe kan je die ombuigen naar innerlijke wijsheid?

Human Design is je persoonlijke gebruiksaanwijzing. Jij bént niet je Human Design, het geeft je handvatten hoe jij energie, inspiratie en flow kan ervaren.

“Human design is heel complex en kan je enorm overweldigen.
Ik wil het overzichtelijk houden voor je.”

Veelgestelde vragen

Wat is Human Design?

Human Design is de wetenschap van differentiatie. Dat betekent dat het bestudeert waarom we allemaal uniek zijn. Wat maakt jouw uniek? Wat onderscheid jou van anderen? 
Dat je DNA uniek is weet je waarschijnlijk al. Maar, ook jouw energie is uniek.

Human Design gaat ervan uit dat ieder mens een uniek genetisch én energetisch ontwerp heeft dat al vanaf je geboorte vastligt. Je kunt het zien als een ‘routekaart’ van je energie. Je Human Design is jouw unieke persoonlijke gebruiksaanwijzing. 

Wie jij denkt dat je bent is jouw perceptie van jouw nature en nurture. Nature is aangeboren, nurture is wat jij hebt aangeleerd. Maar welk deel van jou is nou wat? Waar ben je mee geboren en wat is aangeleerd? Dat is wat Human Design je laat zien.
Aan de hand van jouw Bodygraph/chart  ontdek je hoe jij bent ontworpen en hoe jij je maximale potentie, zowel op je werk als privé, kunt benutten. Je ontdekt waar je aangeboren innerlijke kracht ligt en welke energie jij uitstraalt de wereld in, wat jij de wereld als het ware te brengen hebt.

Maar je ontdekt ook welke energie jij van anderen mag ontvangen en opneemt en waar je je mogelijk door laat afleiden. Dit zijn je valkuilen, maar tegelijkertijd ligt daar ook je potentie tot innerlijke wijsheid.

Human Design is objectief want er is geen vragenlijst die je hoeft in te vullen en je mening of humeur heeft geen invloed. Jouw Human Design komt tot stand op basis van 3 feitelijke gegevens: namelijk je geboortedatum, tijd en plaats.

Human Design is een synergie, een samenwerking van westerse wetenschap (kwantumfysica, genetica, biochemica en astronomie) en Esoterische wijsheden (de Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra’s).

Ik nodig je dus uit om hier vooral open minded in te gaan.

Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen dus ook. Dit bestudeert kwantumfysica sinds Einstein’s ontdekking. Een andere ontdekking die in 2002 de Nobelprijs voor natuurkunde won is dat planeten neutrino’s uitzenden. Neutrino’s zijn minuscuul kleine informatiedragers. Die informatiedragers komen 24/7 met ons in aanraking, als kleine botsingen. De eerste aanraking, eerste botsing met die neutrino’s is essentieel, dat is jouw imprint zoals dat wordt genoemd.
Omdat de stand van de planeten veranderen, veranderd dus ook de samenstelling van neutrino’s in de lucht.
Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van jouw geboorte kan jouw imprint worden berekend, dus welke neutrino’s met jou in botsing zijn gekomen op het moment dat jij ter wereld kwam.
Die imprint is jouw unieke ‘vingerafdruk’ en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Ik vraag je niet om dit allemaal te geloven. Human Design is geen religie. Ik nodig je uit om de dingen die je aanspreken mee te nemen en alles wat niet resoneert los te laten.

Waarom een video opname?

Mijn ervaring is dat ik zoveel informatie met je deel tijdens de reading dat het je overweldigd en duizelt. Het is daarom waardevoller om de reading te bekijken/beluisteren in je eigen tempo. 

Met een opname is het mogelijk om de video stop te zetten, even een stukje terug te kijken en de opname zovaak als je wilt te bekijken. 

Hoelang duurt de video opname?

Ongeveer 45 minuten.

Misschien 5 minuten korter, mogelijk 5 minuten langer maar ik kom meestal rond de 45 minuten uit. 

Kan ik ook vragen stellen na het bekijken van de video?

Na een Human Design reading kan je een Individuele Human Design spar sessie boeken. 

Je krijgt van mij een mail zodra ik de video opname naar je verstuurd heb met enkele mogelijke vervolg stappen, waaronder de online (live) spar sessie van 30 minuten via Zoom. 

Hoe ontvang ik de video?

Zodra ik de reading heb opgenomen zal ik zowel de video opname als de presentatie (PDF) die ik gebruik tijdens de video via Wetransfer naar je toesturen. Je ontvangt dan een mail met de download link. 

Zorg dat je binnen 7 dagen de video opname download op je laptop/computer/tablet/telefoon zodat je deze zovaak als je wilt, wanneer jij maar wilt terug kunt kijken. Na deze 7 dagen verloopt de download link namelijk. 

Ik weet mijn geboorte tijd niet, heb je die echt nodig?

Ja, ik heb écht een geboortetijd nodig omdat het heel nauwkeurig werkt bij Human Design. 

Meestal is het ook mogelijk om je geboortetijd op te vragen bij de gemeente waar je bent geboren. 

Waarom vraag je naar de geboorte tijd, plaats en datum?

Jouw Human Design wordt gemaakt op basis van deze 3 gegevens. Er wordt dan terug gerekend wat de stand van de planeten was op het moment dat jij geboren werd. 

Alle planeten zenden neutrino’s (informatiedragertjes) uit namelijk en omdat de stand van de planten continue veranderen is de samenstelling van die neutrino’s in de lucht elke keer weer anders. De neutrino’s waar jij op het moment van geboorte mee in aanraking kwam, vormen jouw Human Design. 

Is elke reading uniek of krijgt iedereen dezelfde opname?

Elke reading is volledig uniek, gebaseerd op jouw persoonlijke, unieke Human Design.

Jouw Human Design chart is gebaseerd op jouw geboorte gegevens en ik pas mijn verhaal volledig aan op jouw chart. Ik maak dus voor elke Human Design reading een nieuwe opname en alleen jij ontvangt die opname.

Mijn eerste ervaring met Human Design

In de zomer van 2023 hoorde ik voor het eerst van Human design. Ik geloofde er niet zo in, kon het me niet echt voorstellen wat het was en dat het zou kloppen. Een gebruiksaanwijzing van jezelf, dat bestaat toch niet. Jup, ik was sceptisch!

Maar het bleef wel hangen en toen ik in september een berichtje voorbij zag komen van een coach die ik volg die een reading kon geven besloot ik het toch eens te onderzoeken, ik boekte een reading bij haar. En ik was verbijsterd. Het klopte, alles klopt!

En ik ben de maanden erna bewuster geworden, herkende dingen in het dagelijk leven. Maar door dat bewustzijn kon ik soms ook dingen makkelijker relativeren. Ik begreep waarom ik gefrustreerd raakte. Ik begreep waarom ik boos werd. En ik begreep óók wat ik nodig had en kon doen om me lekker, blij en energiek te voelen!

Human design gaf mij handvatten om te begrijpen waarom ik doe wat ik doe, waarom ik reageer zoals ik reageer, wat ik nodig hebt en ook wat mijn tegenwerkt in mijn leven.

Ik heb mezelf echt beter leren kennen. Door me bewust te worden van mijn valkuilen maar ook zeker van mijn kwaliteiten (superpowers). Ik heb ontdekt wat wel bij mij past en wat niet bij mij past.

Welke rol past mij eigenlijk goed? Ben ik een geboren leider, ben ik een uitvinder of ben ik juist iemand die goed is in dingen doen? En hoe maak ik de beste keuzes? Kan ik ergens beter een nachtje over slapen of kan ik maar beter zo snel mogelijk de knoop doorhakken?

Het staat allemaal in mijn Human design, en dus ook in die van jou. De maanden dat ik steeds meer begon te herkennen bij mezelf merkte ik ook tijdens de behandelingen dat heel veel klanten ook opzoek zijn naar houvast, naar kennis over zichzelf en naar bevestiging.

Human design heeft dat aan mij gegeven en ik zou het jou ook graag willen geven. Daarom ben ik me erin gaan verdiepen en kan ik nu aan de hand van jou geboortedatum, -tijd en -plaats een startpunt zijn in jouw Human design reis. Een reis waarbij je jezelf gaat leren kennen en je vooral zal thuiskomen bij jezelf als je deze gebruiksaanwijzing gaat toepassen in het dagelijk leven.

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat