Home

   Verminder klachten & geniet van ontspanning     

   Stimuleer het zelfgenezend vermogen van het lichaam   

Met welke klacht kan ik u helpen?

De lijst met klachten die kunnen worden behandeld met voetreflex is heel lang. Enkele voorbeelden van klachten die behandeld kunnen worden:

  • Stress
  • Slecht slapen
  • Hoofdpijn
  • Overgangsklachten
  • Maag- en darmproblemen
  • Huid problemen
  • Spier- of gewrichtsklachten

Staat uw klacht hier niet bij? Waarschijnlijk is er wel een behandeling mogelijk! Neem gerust (en vrijblijvend) contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wat is Voetreflex?

Op onze voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met zones/organen van ons lichaam.
Het hele lichaam is dus terug te vinden op de voeten. Wanneer er een
lichamelijke klacht is, zal er op de corresponderende voetzone een blokkade te
voelen zijn.

Door deze reflexzones te behandelen stimuleer je het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor kunnen klachten verminderen of verdwijnen, ontspan je zowel lichamelijk als geestelijk en ga je lekkerder in je vel zitten.

Reflexzones op de onderzijde van de voeten

Ervaringen

Ik heb versteld gestaan hoeveel ik heb gevoeld. Van pijn tot tintelingen, alsof er weer van alles ging stromen en het luchtte altijd ontzettend op. Ik zal voetreflex zeker aanraden als iemand een lichamelijke klacht heeft en niet zo goed weet wat er mee te doen.

Al na 3 behandelingen was ik van mijn maagklachten af! Heerlijk om nog een paar extra behandeling daarna te krijgen om mijn lichaam een soort boost te geven. Daardoor heb ik ook kennis gemaakt met andere behandelingen, de lymfedrainage was verrassend lekker en ontspannend.

Het was moeilijk om van te voren in te schatten wat ik kon verwachten. Ik ben vooral heel erg tot rust gekomen. Ik kan weer genieten van alles omdat ik veel meer energie heb. Het voelde ontzettend goed, ik wil zeker af en toe terug komen.

U bent van harte welkom in de praktijk!