Gratis 'ontdek jouw energielek gesprek'

Wat de reden is dat jij zo moe bent & hoe kan ik je helpen weer te bruisen van energie

30 minuten, gratis
Via Zoom dus lekker vanuit je eigen huis

Ben jij ook klaar met je vermoeidheid en wil je weer bruisen van energie?

Je bent al een hele tijd de ‘pit’ kwijt, gezellig is het niet meer met je want je snauwt vaak iedereen af, moet het uit je tenen halen om iets te gaan doen en ploft het liefst na het werk op de bank en komt daar de komende paar uur het liefst niet meer vanaf.

En dat terwijl je pas rond de 50 bent, midden in het leven staat en dacht dat het nu jouw tijd weer zou zijn omdat de kinderen studeren en jij meer tijd voor jezelf en leuke dingen zou hebben. Gezellig met vriendinnen afspreken, even helemaal niks moeten of lekker een weekendje weg met je man… Het klinkt je als muziek in de oren maar waar haal je de zin en energie vandaan?!

Tijdens dit ‘ontdek je energielek gesprek’ van 30 minuten gaan we opzoek naar de reden dat jij altijd moe bent en geeft ik je praktische tips die ervoor zorgen dat jij je energie weer terug krijgt.

 

Ben jij klaar om vol energie te genieten van je leven?

Over mij

Mijn naam is Larissa, mindrelax-voetreflextherapeut bij A moment for balance.

Ik help vrouwen rond de 50 die uitkeken naar deze levensfase omdat de kinderen nu zelfstandiger zijn. Je dacht meer tijd voor jezelf te hebben en wilt leuke dingen doen maar je worsteld met vermoeidheid.

In 2016 ben ik afgestudeerd op de HBO opleiding ‘School voor voetreflexologie’ en op datzelfde moment is mijn praktijk geopend. Inmiddels heb ik al veel klanten geholpen om de energie terug in balans te krijgen zodat ze weer lekker in hun vel zitten en volop kunnen genieten van het leven.

Ervaringen van mijn klanten

Larissa is een hele lieve kundige meid, ze weet wat ze doet. 

Stefanie

Larissa is echt een topper! Ze is ze gezellig, warm en betrokken waardoor je je meteen op je gemak voelt. De gesprekken met haar zijn voor mij heel waardevol.  Haar energie werkt aanstekelijk, echt een aanrader!!

Sonja

Larissa heeft kennis van haar vak, is heel fijn om mee te praten en ze zit vol energie! 

Marscha

Wat kan je verwachten?

In 30 minuten tijd gaan we ontdekken wat jouw worstellingen zijn met kiezen voor jezelf, waarom jij nog geleefd wordt en hoe jij wel jouw (droom)leven kan gaan leven.

Je hoeft er niet voor op pad, deze sessie is namelijk online (via Zoom, de link ontvang je per mail). Je kan dus lekker vanuit je eigen vertrouwde omgeving kennis met mij maken, al je eventuele vragen aan me stellen en ik geeft je tips waar je direct mee aan de slag kunt na het gesprek.

Yes, ik wil ontdekken of en hoe je mij kan helpen

Ontdek je blinde vlekken waardoor jij zo moe bent.  Samen kijken we wat jij nodig hebt om jouw energie weer in beweging te krijgen zodat jij weer geniet van jouw leven en alle leuke dingen die je weer kan doen.

Plan hieronder direct jouw afspraak in!

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat