Focus op jezelf - 6 behandelingen

Krijg rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam en zet jezelf weer in het middelpunt van je eigen leven.
9

Rust in je hoofd

Je hoofd zit altijd zo vol en draait overuren

9

Je bent altijd moe

Je lichaam voelt zwaar, je schouders zitten vast en je moet het soms uit je tenen halen. 

9

Kort lontje

Om het minste kan je heel fel reageren, je voelt je snel boos, ben enorm prikkelbaar en je bent lang niet altijd de gezelligste voor je familie, vriendinnen of collega’s

Je wilt gewoon lekker genieten

Naar deze periode van je leven heb je zolang uitgekeken. Je kinderen waar je altijd voor hebt gezorgd studeren nu en dit is dan het moment dat je weer meer ruimte zou moeten hebben voor jezelf. Je werkt 3 dagen in de week maar het kost je zoveel energie. Soms lijkt het wel of je hoofd overloopt van alle dingen die je moet onthouden, doen en bedenken. Je voelt je vooral heel leeg en moe.

Wat je zo graag zou willen is gewoon lekker even kunnen niksen, je hobby weer oppakken, af en toe een weekendje weg met je man of gezellige met vriendinnen afspreken. Maar je hebt er nu gewoon geen energie voor.

Kon je maar enthousiast reageren als je gevraagd wordt om gezellig even een rondje stad te gaan uit je werk. Of op een verjaardag niet de eerste te zijn die naar huis wil omdat je moe bent. Spontaan eens richting het bos om daar lekker te wandelen.

Je wilt je fitter en energieker voelen. Zodat je wel weer enthousiast en blij reageert als iemand je meevraagd voor een leuke activiteit. Het zou heerlijk zijn om eens tijd en energie over te hebben die je zelf in kan vullen nadat je alle verplichte dagelijkse dingen hebt gedaan. Dat het gewoon weer wat meer om jou draait en je tijd en energie genoeg hebt om te genieten van leuke dingen doen. 

Ik help vrouwen van rond de 50 jaar die worstelen met vermoeidheid om weer te bruisen van energie .

Al ruim 6 jaar de mindrelax voetreflextherapeut die jou energie weer laat stromen.

Ik ben Larissa, getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax-voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-Fries die met beide benen op de grond staat.

Inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 6 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden zowel fysiek als mentaal.
Het viel me al snel op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, net als bij mij het geval was zo’n 15 jaar geleden.
Door mijn persoonlijke ervaring met vermoeidheid en de vele behandelingen die ik heb gegeven in mijn praktijk heb ik me hier inmiddels in gespecialiseerd en bied zeer succesvolle trajecten aan om van de vermoeidheid af te komen en weer te bruisen van energie.

Weer enthousiast en energiek genieten van de leuke dingen. 

Zit lekker in je vel

Je hoofd komt tot rust en je lichaam ontspant.

Bruis van energie

Je voelt je weer fit, blij en enthousiast. 

Langer lontje

Doordat je meer energie hebt ben je echt een leuker en blijer persoon. Je kan veel meer hebben en geniet weer van spontane uitjes en afspraken.

Ervaringen van mijn klanten

Mega fijne behandeling gehad van Larissa! Ze heeft kennis van haar vak, is heel fijn om mee te praten en ze zit vol energie! Na de behandeling was ik heel ontspannen en voelde ik echt verschil.

Marscha

Larissa is een hele lieve kundige meid. Ze weet wat ze doet en totaal ontspannen ging ik naar huis.

Stefanie

Wat kan je verwachten?

Je komt totaal 6 keer in de praktijk voor een mindrelax voetreflexbehandeling van elk 90 minuten.  We starten elke behandeling met een warm en ontspannen voetenbad. Ook ontvang je een cadeautas bij de eerste behandeling om de ontspanning thuis beter vast te kunnen houden en na elke behandeling ontvang je een nieuw zakje Keltisch zeezout om ook thuis een voetenbad te doen. Tussen de behandelingen zit 1 of maximaal 2 weken. 

Bestel hier het traject Focus op jezelf

Selecteer hieronder het pakket ‘Focus op jezelf’ en kies vervolgens in de agenda één voor één de datum en tijd voor de 6 behandelingen. 

Belangrijk! Zorg dat er ongeveer 7 tot 14 dagen tussen de behandelingen zit om optimaal effect te hebben. 

Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie. 

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat