Even voorstellen

Ik ben Larissa van der Heijden – Peschier, voetreflextherapeut bij A moment for balance dat ik in 2016 heb opgericht. Samen met mijn man en 2 kids woon ik in Westwoud waar naast ons huis ook de praktijk te vinden is.

Met veel plezier en enthousiasme geef ik voetreflexbehandelingen en elke keer sta ik weer versteld van de effecten!

In de praktijk bied ik rust, ontspanning, persoonlijke aandacht, ruimte voor gevoel/emoties/ervaringen en vooral ruimte om weer tot jezelf te komen. Kom weer helemaal terug in balans! Het is heerlijk om mijn kennis toe te kunnen passen en te combineren met werken op gevoel. We leven in een drukke maatschappij waar steeds meer van ons wordt verwacht. Bij A moment for balance kan je even ontsnappen aan die drukte/stress/verplichtingen en worden meteen klachten verholpen.

Hoe ben ik in dit vak gerold?

Na mijn Havo diploma te hebben behaald, heb ik meerdere tussenjaren gedaan. Ik heb in het buitenland gewerkt, mijn propedeuse voor HBO verpleegkunde gehaald en een jaar verloskunde gestudeerd.

Toch zat ik steeds niet helemaal op mijn plek, was ik een beetje zoekende en toen schoot me opeens te binnen dat ik een paar jaar terug niet zo lekker in mijn vel zat en toen voetreflex behandelingen heb gehad. Wat is dat eigenlijk? Hoe werkt dat? Kan ik misschien iets in de alternatieve sector betekenen?

Ik heb 2 korte cursussen gedaan: metamorfose massage en een introductie cursus voetreflex. Een wereld ging voor mij open! Er vielen puzzelstukjes op z’n plaats, de kennis, persoonlijke aandacht, de ruimte voor ontwikkeling, de mogelijkheid om andere te helpen, de combinatie van westerse en oosterse behandelmethoden met als doel een client optimaal te kunnen helpen. Ik voelde me vrij, kreeg energie voor 10 en stond te popelen om deze weg in te slaan.

Meteen heb ik me ingeschreven bij de School voor voetreflextherapie in Alkmaar waar ik september 2013 ben begonnen aan de HBO opleiding. Ik heb de 4 jarige studie kunnen afronden in 2 jaar tijd waardoor ik sinds juli 2016 afgestudeerd HBO voetreflextherapeut ben.

Na het halen van mijn diploma is de praktijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en sinds 1 november 2016 is de praktijk A moment for balance officieel geopend.

Ik begon bij mijn ouders op zolder, daarna heb ik een praktijkruimte gehad in onze woning in Zwaag. Inmiddels zijn we verhuist naar Westwoud waar we een prachtige praktijkruimte hebben gecreëerd in de tuin met uitzicht op weiland en ik met onwijs veel plezier klanten ontvang.

Behaalde diploma’s:

  • HBO voetreflexologie aan de School voor voetreflexologie
  • Cursus Metamorfose behandeling
  • Medische basis kennis conform PLATO deel 1 t/m 5

AGB code praktijk: 90061997

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel: 66175968