Ervaringen van klanten

Onrustige benen tijdens zwangerschap

Bedankt voor de behandeling, deze heeft goed geholpen. Ik heb geen onrustige benen meer gehad en het meegegeven zout hielp bij vermoeide voeten, erg rustgevend. Echt een aanrader voor zwangere dames met rusteloze benen.

Stress

Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk hoe dit werkt, hoe dit kan, hoe ik zoveel kan voelen en dan vooral pijn op het ene plekje wel en op het andere plekje niet. Maar dat het werkt is voor mij nu helemaal duidelijk en bewezen! Ik vond het in het begin wat vaag en zweverig klinken maar mijn klachten nemen zo sterk af. Het is niet te bevatten dat je rechts aan het behandelen bent en ik het in mijn linker been voel tintelen. Of ik zie dat je duim nog steeds op dezelfde plek drukt maar met mijn ogen dicht zou ik zweren dat je aan het bewegen bent. Ik ben heel blij dat ik deze behandelingen heb gehad.

Darmklachten

Halverwege de behandelingen ben ik gestopt met het letten op mijn voeding omdat ik wilde weten of de afname van de klacht kwam door de voetreflex. Ik heb dit niet tegen je gezegd tijdens de behandelingen maar ik ben nu echt overtuigd dat voetreflex de reden is dat ik van mijn klachten af ben! Dankjewel Larissa!

Boek nu zelf een behandeling in de online agenda

Niet lekker in mijn vel

Ik vond het heel erg moeilijk om van te voren in te schatten wat ik kon verwachten. Ik ben vooral heel erg tot rust gekomen door de behandelingen. Ik heb dingen verwerkt, ben minder emotioneel en kan weer meer genieten van alles omdat ik veel meer energie heb. Ik kom zeker terug voor meer behandelingen want het voelt ontzettend goed.

Slijmbeursontsteking

Ik heb versteld gestaan hoeveel ik heb gevoeld. Van pijn tot tintelingen, alsof er weer van alles ging stromen en het luchtte altijd ontzettend op. Ik zal voetreflex zeker aanraden als iemand een lichamelijke klacht heeft en niet zo goed weet wat ermee te doen.

Maagklachten

Al na 3 behandelingen was ik van mijn maagklachten af! Heerlijk om nog een paar extra behandelingen daarna te krijgen om mijn lichaam een soort boost te geven en andere blokkades preventief te behandelen. Daardoor heb ik ook kennis gemaakt met andere behandelingen, de lymfedrainage was verassend lekker en ontspannend, ik voelde me heerlijk ‘schoon’ en ‘opgeruimd’ van binnen.

Boek nu zelf een behandeling in de online agenda