Home » Blog » Blog » Snak jij ook naar de vakantie? Zonde!

Snak jij ook naar de vakantie? Zonde!

door | 12 jun, 2023 | Blog

Wat is het weer toch heerlijk hè?! Eindelijk die zomerse temperaturen ☀️ Aan het einde van dit bericht geef ik je nog een super simpele verkoelende tip 😉

Maar waar ik het met je over wil hebben deze keer: ben jij eigenlijk ook zooooo toe aan vakantie?! 😳 🪫
Om tot rust te komen, jezelf op te laden en gewoon even helemaal niks te MOETEN?!

Dan ben jij waarschijnlijk aan het rennen en vliegen, iedereen aan het helpen, 100 ballen tegelijk in de lucht aan het houden én heb je straks de hele vakantie heel hard nodig om op adem te komen…😮‍💨

Zonde!

Zorg er nu voor dat je straks niet alleen maar hoeft bij te komen maar echt kan GENIETEN van je vakantie! 😍 Hoe klinkt dat ?!

Ik heb een super gave Online mini training: Kies voor jezelf in 5 dagen 🔥 Hij bestaat uit 5 korte video’s (die je thuis kan kijken waneer het jouw uitkomt) maar zit bomvol waarde en is helemaal GRATIS!
In deze training geef ik je hele eenvoudige en praktische tips om jezelf nu al wat vaker op nummer 1 te zetten en even te checken wat jij nodig hebt, zodat jij vanaf vakantiedag 1 al vol energie kan genieten 🏝☀️🌺🔥💦🙏🏻💃🏼🔋


De eerste reacties van deelnemers van deze training stromen al bi
nnen:

 

“Wat een eye-openers!”

 

“Je heb een hele relaxte manier van uitleggen,
de video’s zijn goed te volgen en niet te lang.”

 

Wat een onwijs mooie filmpjes heb je gestuurd de afgelopen 5 dagen.”

 

“Hele leuke filmpjes Larissa, ik ben wat nieuwe inzichten rijker en
wil graag mijn ‘blinde vlekken’ gaan ontdekken.”

 

“Het zijn echt hele concrete tips waar ik mee aan de slag kan.
Vanaf dag 1 sta ik al veel bewuster stil bij mezelf.”

 

“De video met uitleg over mijn hoofd en tenen vond ik zo interessant,
nooit bij stil gestaan. Hoewel ik echt nog even moet oefenen,
voelt het wel goed om te doen.”

 

Wil jij straks bruisend van energie genieten van een onvergetelijke vakantie, dan is deze training speciaal voor jou! Meld je hier direct aan en start morgen!


Ik schreef trouwens eerder al een bericht hierover, dus als je nog even een paar minuutjes extra heb, lees hem hier terug: Wat er mis is met bijkomen op vakantie.

Hoe zit jij erin? Ben jij echt aan het aftellen naar jouw vakantie?

En nog even die verkoelende tip die ik je heb beloofd!!
Neem een lauw voetenbad om te verkoelen
Neem bij warm weer een lekker voetenbad. Niet warm zoals ik altijd adviseer om te ontspannen maar doe er nu lauw water in.
Een warm voetenbad doe ik altijd 39 graden, volg even je eigen gevoel maar zelf doe ik voor een verkoelend voetenbad ongeveer 31 graden (ik gebruik een babybadthermometer).
Maar waarom? Hier volgt de theorie achter deze tip:
 Omdat je voeten vol reflexzones van je hele lichaam zitten zal de verkoeling doorwerken over je hele lichaam. Hoef je je dus niet helemaal onder te dompelen in de zee of in een zwembad maar alleen even met je voeten in lauw water!
– Warmte is ook energie en het lauwe water trekt de warmte uit de rest van jouw lichaam aan, uit jouw lichaam naar het water.
Bonus:  Doe je er net als ik doe in de praktijk Keltisch zeezout in het voetenbad, dan vul je meteen essentiële mineralen aan waar je met warm weer al snel tekort van hebt. Dus mocht je het toevallig hebben liggen thuis…anders, onder andere verkrijgbaar bij mij in de praktijk!

Enne…een voetenbad kan al in een afwasteiltje en ook als het van de week op je werk warm is en je kan even zitten, doe je voeten dan ook lekker in een lauw badje! Kortom, geen smoesjes 😉

Voor de zekerheid nog een laatste keer een link naar mijn super gave, GRATIS mini training Kies voor jezelf in 5 dagen voor het geval jij je nog niet hebt aangemeld via de link hierboven. Ga dit jaar eens lekker uitgerust op vakantie 🔥 🙏🏻

Larissa | Mindrelax-voetreflextherapeut

In 2008 was ikzelf uit balans. Voetreflextherapie kwam op mijn pad. Mijn energie begon weer te stromen, ik voelde me ontspannen en kreeg weer zelfvertrouwen.

Direct na de HBO opleiding voetreflextherapie heb ik in 2016 mijn praktijk geopend. Met mijn kennis en ervaring heb ik er minrelax-voetreflex van gemaakt, een unieke therapie. Ik help mijn klanten te ontdekken hoe ze weer in hun kracht staan, wat ze energie geeft en hoe ze hun grenzen bewaken. Zo leren ze hoe ze terug in balans kunnen komen door te doen wat bij ze past.

Gerelateerde artikelen

De overgang

De overgang

De overgang is geen ziekte maar een levensfase. Wel kan je er heel veel last van hebben. Lees hier welke klachten horen bij de overgang, welke hormonen spelen een rol en wanneer zit je eigenlijk in de overgang?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat
Tweet
Share
Share
Pin