Home » Blog » Blog » Rood kruis

Rood kruis

door | 6 feb, 2023 | Blog

We zitten alweer in de eerste week van februari. Hoe ziet jouw planning eruit voor de rest van 2023?

Ik start elke maand met mijn planning. Ik heb een digitale agenda maar ik heb ook nog een papieren agenda, gewoon omdat ik dat zo onwijs fijn vind!
Het opschrijven, met pen op papier, is echt een ongelofelijk waardevolle activiteit omdat er dan hele belangrijke processen in je hersenen plaatsvinden die je mist in de digitale wereld…

Heb jij ook een papieren agenda waar je nog met de pen alles in noteert?

Er staan alweer heel veel leuke behandelingen in mijn agenda maar ik heb ook mijn rode kruizen erin gezet ❌❌❌❌

Dit rode kruis betekent tijd voor mezelf. Ik plan tijd vrij en die houd ik ook echt vrij zodat ik kan doen wat ik wil, wat goed voelt, waar ik behoefte aan heb, op dat moment.

Dat kan lezen zijn of yoga doen, wandelen, tuinieren, rommelen in huis, mediteren, shoppen, niksen, dansen of iets anders waar ik dan zin in heb.

Zo creëer ik elke keer ‘a moment for balance’ tijdens zo’n rood kruis. Ik doe waar IK op dat moment behoefte aan heb om mijn energie weer op te laden.

❌Zet jij ook rode kruizen in je agenda?

❌Neem jij genoeg tijd voor jezelf of eigenlijk te weinig?
❌Zijn jou vrije dagen al vol gepland (ook met leuke dingen) voordat ze zijn begonnen waar het eigenlijk geen vrije dagen meer te noemen zijn…?!

❌Doe jij echt iets 100% voor jezelf als je zo’n vrij moment heb, dat je doet waar jij op dat moment behoefte aan hebt of houd je toch ergens nog rekening met alles en iedereen om je heen?

Ik ken niemand die teveel tijd voor zichzelf vrijmaakt…eigenlijk ken ik alleen maar mensen die het veel meer zouden moeten doen!

Zet dus die grote rode kruizen in je agenda!

Is het creëren van ‘a moment for balance’ nog een uitdaging voor je?

Plan een gratis online sessie met mij in zodat ik je persoonlijke tips kan geven aan de hand van dingen waar jij tegen aan loopt of waar je mee worstelt.

Wil je tijdens jouw ‘rode kruis moment’ genieten van een behandeling bij mij in de praktijk, kijk dan in mijn online agenda wanneer ik deze maand nog plek heb.

Enne…je hoeft natuurlijk niet te wachten op het volgende rode kruis in je agenda als je voelt dat je al eerder een moment voor jezelf nodig hebt om op te laden 🪫➡️🔋 Soms kan een spontaan rood kruis ook onwijs belangrijk en waardevol zijn.

Kies voor jezelf, zorg voor jezelf en geniet.
Zonder je schuldig of egoïstisch te voelen want je bent het meer dan waard.


Ga jij vandaag al een rood kruis inzetten? En wat ga jij dan (vooral niet) doen?

Larissa | Mindrelax-voetreflextherapeut

In 2008 was ikzelf uit balans. Voetreflextherapie kwam op mijn pad. Mijn energie begon weer te stromen, ik voelde me ontspannen en kreeg weer zelfvertrouwen.

Direct na de HBO opleiding voetreflextherapie heb ik in 2016 mijn praktijk geopend. Met mijn kennis en ervaring heb ik er minrelax-voetreflex van gemaakt, een unieke therapie. Ik help mijn klanten te ontdekken hoe ze weer in hun kracht staan, wat ze energie geeft en hoe ze hun grenzen bewaken. Zo leren ze hoe ze terug in balans kunnen komen door te doen wat bij ze past.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat
Tweet
Share
Share
Pin