HomeBlogBlogPowervrouw

Powervrouw

door | 26 jun, 2023 | Blog

Deze blog schrijf ik naar aanleiding van een behandeling afgelopen week. Want ik wil graag eens met je delen wat ik zooo vaak voel en tegelijk hoor bij mijn klanten. Kleine spoiler, dat zijn 2 totaal verschillende dingen 馃槈

Wat ik hoor
Ik hoor mijn klanten, en dus ook de klant afgelopen week die mij inspireerde, zeggen dat ze onzeker zijn.

Kan ik het wel?
Doe ik het wel goed?
Hoe moet ik dit doen?
Ben ik goed genoeg?
Ben ik leuk genoeg?
etc.

Maar vaak denk je dat je niet zo belangrijk bent. Je onderschat je impact, je onderschat je bijdrage, je doet jezelf te kort en cijfert jezelf eigenlijk teveel weg.

Want weet je wat ik bij mijn klanten voel?
Ik voel z贸veel goedheid, z贸veel oprechtheid, z贸veel medeleven, z贸veel liefde en z贸veel kracht!

Ja, ik voel dit allemaal. Bij al mijn klanten. Ik werk tijdens de behandeling met jouw energie, dus ik voel dit. Ik voel jouw intentie, jouw wens en jouw behoefte.

Natuurlijk voel ik ook heel veel verdriet, angst, boosheid en niet te vergeten de onzekerheid die ik eerder al noemde. Dat is voor mij niet direct negatief trouwens, dat vind ik juist mooi om te voelen maar daar ga ik nog eens een andere mail aan wijden 馃槈

Maar vooral voel ik dus jouw kracht.

Vaak snap ik ook wat klanten bedoelen, ook al leggen/drukken ze het voor hun gevoel niet goed uit. Maar ik voel wat ze bedoelen. Via de voeten. Via de energie waar ik contact mee maak.

Vaak genoeg voel ik dus ook zoveel meer dan mijn klanten bij zichzelf voelen. Want ze zitten vast in hun hoofd. Vast in de oneindige gedachten stroom. De connectie met hun lichaam en met hun voelen zijn ze kwijt. Daar help ik ze bij, om weer te voelen, om weer in contact te komen. Zodat je stevig op de grond staat, dat je krachtig in het leven staat.

Wiebelig
Kleine disclaimer, ik weet niet helemaal of dit een duidelijk voorbeeld is maar ik heb even geen andere inspiratie dus ik hoop dat de boodschap wel goed overkomt bij je…馃檭 komt ie:

Probeer je eens voor te stellen, een paal. En daarbovenop een gigantische bal. Die bal is gevuld en weegt dus behoorlijk zwaar.

Reken maar dat die top, en dus die hele paal, wiebelt bij beweging of door andere factoren.

Bedenk nu eens dat die bal jouw hoofd is, bomvol energie, gevuld met alle (negatieve) gedachten die jij de hele dag door hebt. Want om die gedachtestroom op gang te houden heb je mega veel energie nodig.

Al jouw energie zit dus bij je hoofd. Al die duizenden gedachten die jij hebt, de hele dag door, zorgen dat jou hoofd zwaar is. Je hoofd is dus het zwaarste punt, balancerend bovenop je lichaam.

Kan je je voorstellen dat jij dan wiebelt? Want reken maar dat je voorzichtig en onzeker bent bij elke stap die je zet met zo’n groot gewicht op jouw hoogste punt, want je wilt niet omvallen. (Voel jij trouwens ook de druk, spanning en stress in je schouders nu?馃槼)

Wat zou er gebeuren als je nu eens die energie zou laten zaken, dichter bij de grond laat komen, enigszins gelijk verdeeld over je lichaam?
Hoe stevig en krachtig zou dat voelen?! Voel je ’em ook al een beetje ?!

De energie om krachtig, stevig, energiek en vol zelfvertrouwen in je schoenen te staan zit dus al in je. Ik voel het bij elke klant, het is gewoon aanwezig. Alleen voelen ze het vaak zelf (nog) niet omdat het niet verdeeld is maar opgehoopt balanceert bovenop ons lichaam, in het hoofd.

Van de week voelde ik het dus ook zo duidelijk bij mijn klant. Ze heeft de energie en de kracht in zich, ze heeft letterlijk de power in zich. Ze is zo leuk, zo enthousiast, zo positief ingesteld maar ook nog z贸 onzeker.
Maar ik zou willen dat ze zou kunnen voelen wat ik voel. De puurheid, de oprechtheid, de liefde en de kracht.

Ik weet dat zij het in zich heeft. Ik weet ook dat ze nu al sterker is dan ze ooit is geweest. Omdat ze, weliswaar gedwongen, weer op haar eigen benen gaat staan. Omdat ze elke dag weer een stap zet en de powervrouw wordt die ze altijd al in zich heeft gehad.

Iedereen heeft het in zich, 贸贸k j铆j bent een powervrouw!
(of man voor enkele mannelijke lezers van deze inspiratiemail馃槈)

Voel jij je ook zo ?
Voel jij je een echte powervrouw en sta jij krachtig in jouw leven?
Of zit jij nog vooral in je hoofd en voel jij je wankel en wiebelig?
Laat het me gerust weten in een reactie op deze mail.

Wiebel jij nog en wil je graag dat ik je help weer in je kracht te gaan staan?
Maak dan een afspraak voor een VIP behandeling.

Ik wens je een fantastische dag toe vol power, niet alleen in je hoofd maar in elke vezel van je lichaam.

Larissa | Mindrelax-voetreflextherapeut

In 2008 was ikzelf uit balans. Voetreflextherapie kwam op mijn pad. Mijn energie begon weer te stromen, ik voelde me ontspannen en kreeg weer zelfvertrouwen.

Direct na de HBO opleiding voetreflextherapie heb ik in 2016 mijn praktijk geopend. Met mijn kennis en ervaring heb ik er minrelax-voetreflex van gemaakt, een unieke therapie. Ik help mijn klanten te ontdekken hoe ze weer in hun kracht staan, wat ze energie geeft en hoe ze hun grenzen bewaken. Zo leren ze hoe ze terug in balans kunnen komen door te doen wat bij ze past.

Gerelateerde artikelen

Een gevalletje overprikkeld

Een gevalletje overprikkeld

De (Hoornse) kermis, super leuk en gezellig maar ook 茅茅n groot prikkelfestijn. Je kan super blij terugkomen van een rondje over de kermis maar tegelijkertijd volledig uitgeput zijn. De kermis is misschien een duidelijk voorbeeld van veel prikkels maar wist je dat je elke dag, elk uur, elke minuut, zelfs elke seconde prikkels te verwerken krijgt? Ontdek hier een paar tips.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi,聽

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 馃槉

Met energieke groet,聽
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat
Tweet
Share
Share
Pin