Home » Blog » Blog » Dagje sauna

Dagje sauna

door | 4 nov, 2023 | Blog

Afgelopen week heb ik weer iets gedaan waar ik zo ongelofelijk naar uit had gekeken, ik ben met mijn moeder lekker een dagje naar de sauna geweest!

Ik ga niet heel vaak, maximaal 3x per jaar denk ik ofzo en daardoor blijft het ook echt een speciaal uitje. Maar het was nu al een hele tijd geleden in verband met mijn operatie afgelopen maart. Daardoor keek ik er nu toch net nog iets meer naar uit.

Vorig jaar had ik mijn moeder voor haar verjaardag een dagje sauna gegeven, dat was zo geslaagd, dat heb ik dit jaar gewoon weer gedaan! Ze was een paar maanden geleden al jarig maar dat maakt helemaal niks uit, nu voelde als het juiste moment om haar cadeau te verzilveren. In september deelde ik al met je dat ik wat minder lekker in mijn vel zat. Onder andere deze dag heb ik toen met mijn moeder gepland want alleen het vooruitzicht al…🥰

Nu moet ik erbij zeggen, ik ben wel helemaal los gegaan 🫣 Starten met thee en gebak (ja de detox is gelukkig klaar dus ik heb er lekker van kunnen genieten), een uitgebreide lunch en heerlijk avond eten. Maar waar we normaal eigenlijk nooit een behandeling deden (en als we dat al deden een korte, of een groepssessie van een ritueel ofzo) heb ik nu van te voren al een lekker lange ontspanningsmassage geboekt voor ons allebei en een extra uitgebreide klankschalen sessie.

Ik voelde best wel een hoge drempel, want tja, het is niet gratis allemaal natuurlijk en het voelde een beetje decadent…het kan te gek ook hè?! (herken je ze, de belemmerende overtuigingen?) Maar het voelde dit keer niet als te gek. Want ik zou het héérlijk vinden, ik voelde aan alles dat het me écht heel erg goed zou doen! Dit heb ik nu echt nodig en hoeveel is dat me waard?! Dat ik me weer lekker kan ontspannen, dat ik me even in de watten laat leggen zodat ik me weer helemaal kan opladen?
En weet je, ik verdien het ook! Ik gun het mezelf echt want als ik mezelf dit cadeau geef voel ik me beter én kan ik mijn gezin, familie, vriendinnen en mijn klanten ook weer zoveel méér geven!

En ja, mijn moeder kreeg ook lekker die uitgebreide massage van me want haar reactie was ook dat ze dat niet hoefde, maar natuurlijk kon zij die ook wel heel goed gebruiken. Soms heeft iemand even een liefdevol duwtje nodig dus toen ik zei ‘ik boek hem voor mezelf en we gaan gewoon lekker samen dus dan boek ik ook voor jou’ was ze snel om 😉

Het was écht een ultiem ontspan-dagje afgelopen week, wat een cadeautje, wat hebben wij genoten en ik heb me weer helemaal op kunnen laden!!

Heb jij ook iets op de planning staan (binnen nu en 3 maanden bijvoorbeeld) waar je heel erg naar uit kijkt? Dat het vooruitzicht je al een glimlach en een energie boost geeft zeg maar? Ik ben benieuwd wat het voor jouw is waar je naar uit kijkt, wil je dat met me delen door even te reageren?

Mocht je nu niks hebben/kunnen bedenken waar jij echt naar uit kijkt, dan wil ik je vragen om direct iets leuks te plannen. Gewoon helemaal voor jezelf, waar jij écht super blij van wordt!!

Want de gezellige maar vaak drukke feestmaanden staan voor de deur! Een tijd waarin mijn klanten zich vaak laten meevoeren door verplichtingen en plannen van anderen waardoor ze laag in hun energie zitten en in standje ‘overleven’ de feestdagen doorkomen.

Probeer lekker dicht bij jezelf te blijven, volg jouw gevoel en doe waar jij behoefte aan hebt.
Kan je daar wel wat hulp bij gebruiken dan mag je me altijd een berichtje sturen, ik denk graag met je mee.

Larissa | Mindrelax-voetreflextherapeut

In 2008 was ikzelf uit balans. Voetreflextherapie kwam op mijn pad. Mijn energie begon weer te stromen, ik voelde me ontspannen en kreeg weer zelfvertrouwen.

Direct na de HBO opleiding voetreflextherapie heb ik in 2016 mijn praktijk geopend. Met mijn kennis en ervaring heb ik er minrelax-voetreflex van gemaakt, een unieke therapie. Ik help mijn klanten te ontdekken hoe ze weer in hun kracht staan, wat ze energie geeft en hoe ze hun grenzen bewaken. Zo leren ze hoe ze terug in balans kunnen komen door te doen wat bij ze past.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat
Tweet
Share
Share
Pin