Blog

Rood kruis

Rood kruis

Onze agenda’s staan vaak bomvol afspraken, verplichtingen en dingen die we niet moeten vergeten. Maar we noteren niet wanneer we tijd voor onszelf hebben. Heb jij wel genoeg tijd voor jezelf? Heb je überhaupt tijd voor jezelf? Mijn super simpele methode ‘rood kruis’ leg ik je hier uit.

lees verder
Druk, druk, druk

Druk, druk, druk

We hebben het allemaal druk. En dat kan je fijn vinden maar veel klanten in mijn praktijk ervaren het als een blok aan hun been, het kost bakken met energie. Je hoofd zit over vol, je to-do lijst is oneindig (je hebt er zelfs meerdere) en je bent veel tijd en energie kwijt aan onzin dingen.

lees verder
Remmen

Remmen

De remmen in een auto zijn essentieel. Het remmen van een auto is essentieel. Dat geldt ook voor onszelf. Remmen is essentieel, alleen doen we het niet genoeg en/of vaak verkeerd. Er valt nog een hoop te leren.

lees verder
Een gevalletje overprikkeld

Een gevalletje overprikkeld

De (Hoornse) kermis, super leuk en gezellig maar ook één groot prikkelfestijn. Je kan super blij terugkomen van een rondje over de kermis maar tegelijkertijd volledig uitgeput zijn. De kermis is misschien een duidelijk voorbeeld van veel prikkels maar wist je dat je elke dag, elk uur, elke minuut, zelfs elke seconde prikkels te verwerken krijgt? Ontdek hier een paar tips.

lees verder