Energiebooster behandeling

Ervaar wat mijn unieke mind-relaxvoetreflextherapie voor jou kan doen
Ik wil deze behandeling
N

Altijd onwijs moe

Het lijkt wel of je het soms uit je tenen moet halen. Het liefst plof je s middags op de bank en komt daar de komende uren niet vanaf. Je zou zelfs je ogen even dicht willen doen…

N

Vol hoofd

De hele dag door razen allerlei gedachten door je hoofd, er is zoveel waar je aan moet denken en je wilt het allemaal goed doen.

N

Druk, druk, druk

Je heb nooit tijd voor jezelf, rent en vliegt, wringt je in allerlei bochten voor alles en iedereen en jij zelf komt op de laatste plaats.

N

Kort lontje

Je bent vaak kortaf en chagerijnig omdat je gewoon geen energie hebt, terwijl je eigenlijk een hele vrolijke vrouw bent.

Voel je weer energiek

Je bruist weer energie waardoor de dagelijkse dingen je makkelijk af gaan, je niet langer opziet tegen gezellige afspraken met vriendinnen en er is veel meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.
Thuis ben je weer de vrolijke en geïnteresseerde moeder en vrouw waardoor het gezin ook weer lijkt op te leven en het veel gezelliger is.
Uit je werk voel je niet de drang om op de bank te ploffen maar doe je nog even de was en kook je een heerlijke verse maaltijd voordat je ‘s avonds nog lekker even gaat sporten omdat je dat zo leuk vindt.

Je houd tijd over voor jezelf, kan vaker doen waar jij zin in hebt en geniet vol energie van het leven.

 

“Ik help vrouwen van rond de vijftig die hun gezin, werk en sociale leven altijd voor lieten gaan op hun eigen wensen en nu zo moe zijn dat ze nergens meer energie voor hebben,
om rust en focus te krijgen en zich weer op te laden
zodat ze weer bruisen van energie om hun eigen leven te leiden”

Al ruim 7 jaar dè mindrelax voetreflextherapeut die jou energie weer laat stromen.

Ik ben Larissa, getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax-voetreflextherapeut. Hoewel dit voor heel veel mensen zweverig klinkt ben ik een enthousiaste en nuchtere West-Fries die met beide benen op de grond staat.
Inmiddels bestaat mijn praktijk ‘A moment for balance’ al ruim 7 jaar waarin ik je help de balans terug te vinden zowel fysiek als mentaal.
Het viel me al snel op dat er zoveel klanten waren met vermoeidheidsklachten, net als bij mij het geval was zo’n 15 jaar geleden.
Door mijn persoonlijke ervaring met vermoeidheid en de vele behandelingen die ik heb gegeven in mijn praktijk heb ik me hier inmiddels in gespecialiseerd en bied ik een zeer succesvol traject aan om van de vermoeidheid af te komen en weer te bruisen van energie.

Voel je weer fit, vrolijk en energiek!

Focus

Krijg focus op wat echt belangrijk is waardoor je energie naar de juiste dingen gaat.

Tijd

Houd tijd over door taken sneller af te handelen omdat je meer energie hebt.

Rust

Krijg rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam doordat je energie weer stroomt.

Ben jij benieuwd wat een energiebooster behandeling is? En wil je graag weten wat het voor je kan doen?

Maak dan hieronder afspraak om het te ervaren.
Zo krijg jij een idee, beeld en gevoel bij de praktijk, de behandeling én mij. En ik kan ontdekken of en hoe ik je eventueel zou kunnen helpen.

Van te voren vul je een vragenlijst in, daar ga ik alvast mee aan de slag zodat ik goed voorbereid ben.

Tijdens de afspraak starten we met een lekker warm voetenbad en daarna ervaar je de kracht van mijn aanraking op jouw voetreflexzones.

Hebben we een klik en kan ik jouw helpen terug in balans te komen?
Dan gaan we samen verder!

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat