Draait jouw leven om alles en iedereen maar heb je geen tijd voor jezelf?

Laat me jou helpen tijd voor jezelf te maken, te ontspannen en vol zelfvertrouwen te genieten van jouw leven.
Ontdek hoe jouw leven weer om jou kan draaien

Heb jij behoefte aan tijd en aandacht voor jezelf?

Je bent rond de 50 jaar en hebt altijd uitgekeken naar deze levensfase. De kinderen zijn zelfstandiger en je staat nog midden in het leven.
Dit zou jouw tijd moeten zijn!
Je wilt met plezier naar je werk, gezellig afspreken met vriendinnen, genieten van je gezin maar vooral ook tijd voor jezelf hebben.

Voor de buitenwereld lijk je alles voor elkaar te hebben en ben je een leuke, vrolijke en blije vrouw maar de werkelijkheid is anders:
Je laat het gezin, je werk en je sociale leven voor je eigen wensen gaan, cijfert jezelf helemaal weg.

Wat kan ik voor je doen?

  • Krijg tijd voor jezelf.
  • Niks moeten & doen waar JIJ behoefte aan hebt.
  • Rust in je hoofd
  • Een ontspannen lichaam
  • Zelfvertrouwen
  • Stap uit de regel- en overleefmodus
  • Zet jezelf in het middelpunt van jouw leven in plaats van altijd maar om anderen heen te draaien.

Ik laat je ervaren wat een moment van balans met je doet, hoe je terug in balans komt en waar je de tijd vandaan moet halen om dit te doen.

Door tijd voor jezelf te nemen en dan te doen waar jij behoefte aan hebt sta je veel krachtiger in het leven, barst je van zelfvertrouwen en zit je niet langer in de sirvival modus. Je barst van energie, er ontstaat rust in je hoofd, je lichaam is ontspannen en je kan voluit genieten.

Ik geef onder andere mindrelax-voetreflexbehandelingen en je kan een traject bij me volgen om jou balans terug te vinden.

Kan jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken? Plan dan een gratis online sessie in en ik geef je 3 persoonlijke tips waar je direct mee aan de slag kan.

Over mij

Mijn naam is Larissa van der Heijden-Peschier, mindrelax-voetreflextherapeut bij A moment for balance.

Ik zie zoveel vrouwen zichzelf wegcijferen en worstelen om een moment voor zichzelf te hebben. Ik help ze om tijd voor zichzelf vrij te maken, te ontspannen en van het moment voor zichzelf te genieten. 

In 2016 ben ik afgestudeerd op de HBO opleiding ‘School voor voetreflexologie’ en op datzelfde moment is mijn praktijk geopend. Inmiddels heb ik al veel klanten geholpen om meer tijd voor zichzelf te nemen, terug in balans te komen zodat ze weer lekker in hun vel zitten en volop kunnen genieten van hun leven.

Zij hebben A moment for balance ervaren:

De behandeling is heerlijk en met de gesprekken prikt Larissa dwars door me heen, zo bijzonder!

Ik zat helemaal zen op fiets terug naar huis en kijk uit naar de volgende afspraak.

Sonja

Ik vond het in het begin wat vaag en zweverig klinken maar mijn klachten nemen zo sterk af en ik zit zoveel beter in mijn vel!

Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk hoe dit werkt,  hoe ik zoveel kan voelen. Maar dat het werkt is voor mij nu helemaal duidelijk en bewezen.

Marjolein

Mega fijne behandeling gehad van Larissa! Ze heeft kennis van haar vak, is heel fijn om mee te praten en ze zit vol energie!

Na de behandeling was ik heel ontspannen en voelde ik echt verschil, ik kom zeker weten terug bij haar!

Marscha

Ik zocht online naar iemand die voetreflexmassage doet. Per toeval kwam ik uit bij Larissa die ook nog eens in dezelfde woonplaats woont.
Na een telefonische intake had ik mijn eerste afspraak gepland. Nu inmiddels meerdere sessies verder.

Larissa stelt je op je gemak, is een fijne gesprekspartner maar bovenal is zij heel goed in haar vak.
Na de massage voel ik mij ontspannen en voelt het alsof ik blokkades in mijn lichaam heb kunnen loslaten.
Bedankt daarvoor Larissa!

Ramona

Larissa is een hele lieve kundige meid.

Ze weet wat ze doet en totaal ontspannen ging ik naar huis.

Stefanie

Zo’n bijzondere ervaring!

Het is niet te bevatten dat je rechts aan het behandelen bent en ik het in mijn linker been voel tintelen. Ook mijn klacht is echt helemaal weg, dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Ik ben heel blij dat ik deze behandelingen heb gehad!

Ellen

Ik kom al bij Larissa toen ze de opleiding voor voetreflex volgde. Hier had ik tijdens het eerste traject hele goede ervaringen mee.

Meestal kom ik voor de ontspanning, maar de laatste keer was het hormoon gerelateerd. Het had na de behandeling gelijk effect!

In de praktijk is een ontspannen en fijne sfeer.

Roos

Larissa is echt een topper!

De behandelingen zijn heerlijk ontspannend en dragen voor mij zeker bij aan het boosten van mijn energie. Daarnaast is ze gezellig, warm en betrokken waardoor je je meteen op je gemak voelt. De gesprekken met haar zijn voor mij heel waardevol.

Zelfs naast de behandelingen neemt ze af en toe contact op om te vragen hoe het gaat. Ontzettend fijn!

Ook haar energie werkt aanstekelijk en ga dan ook iedere keer met een goed gevoel naar huis. Echt een aanrader!!

Sonja

Na een heftig jaar kwam ik maar niet van de spanning in mijn lijf af, dit zorgde voor gebroken nachten en veel pijn in nek en schouders. Na een aantal jaar geleden al eens een periode bij Larissa in behandeling te zijn geweest besloot ik haar weer op te zoeken.

Tijdens het klachtenbehandelingstraject (6 keer) verspreid over 10 weken hielp ze mij de spanning los te krijgen en kwijt te raken.

Het lukt me -eindelijk- weer om goed te ontspannen en makkelijker in slaap te komen. Onwijs bedankt Larissa!

Elvira

 

Blogs

Lees hier mijn inspirerende tips en inzichten die jouw helpen tijd voor jezelf vrij te maken en terug in balans te komen.

Rood kruis

Rood kruis

Onze agenda’s staan vaak bomvol afspraken, verplichtingen en dingen die we niet moeten vergeten. Maar we noteren niet wanneer we tijd voor onszelf hebben. Heb jij wel genoeg tijd voor jezelf? Heb je überhaupt tijd voor jezelf? Mijn super simpele methode ‘rood kruis’ leg ik je hier uit.

lees verder
Spijt

Spijt

Ik denk dat we hier allemaal wel eens last van hebben: spijt. Het is een emotie waar veel mensen last van hebben en die als negatief wordt bestempeld. De lading is negatief en we willen altijd voorkomen dat we ergens spijt van hebben, het mag er eigenlijk niet zijn...

lees verder