Heb jij last van vermoeidheid?

Ontvang mijn 20 tips voor meer energie  zodat je zelf aan de slag kan om weer te bruisen van energie! Je ontvangt ook mijn wekelijkse inspiratiemail.

N

Ontdek hoe je meer energie krijgt

N

Voel je blij, fit en gelukkig

N

Ervaar rust & ontspanning in je lichaam en hoofd

N

Geniet weer van leuke dingen doen

Larissa | Mindrelax-voetreflextherapeut

Ik ben Larissa, getrouwd, mama van 2 kids en mindrelax voetreflextherapeut in mijn praktijk A moment for balance in Westwoud.
Ik noem mezelf spiritueel maar niet zweverig en werk met mijn opgedane kennis en ervaring maar (be)handel op basis van mijn gevoel. Dat is waar ik mijn klanten mee inspireer. Door te luisteren naar, en te durven vertrouwen op mijn gevoel.
Energie moet lekker stromen en ik voel op jouw voeten haarfijn aan waar en hoe we daarvoor kunnen zorgen.

In 2008 was ik zelf uit balans. Ik had vermoeidheidsklachten, zat niet lekker in mijn vel, voelde me opgejaagd en alsof ik vastliep. Alles koste me zoveel moeite om te doen, ik werd onzeker en onrustig. Voetreflextherapie kwam op mijn pad. Ik ontdekte wat ik nodig had om terug in balans te komen en kon bruisend van energie, vol zelfvertrouwen en met een vrij gevoel weer genieten en dingen ondernemen in mijn leven. 

Na heel veel mooie, leerzame jaren koos ik om zelf de HBO opleiding voetreflextherapie te volgen en direct na het behalen van mijn diploma heb ik in 2016 mijn praktijk geopend!
Inmiddels heb ik ontdekt hoe ik in mijn kracht sta, wat mij energie geeft en hoe ik mijn eigen grenzen kan bewaken. Je wordt altijd opnieuw uitgedaagd in het leven, uit balans gebracht, maar nu weet ik hoe ik terug in balans kom. En niets is mooier dan mijn klanten te helpen ontdekken hoe zij hun balans terug kunnen vinden. 

Met energieke groet,
Larissa

Larissa

Larissa

A moment for balance

I will be back soon

Larissa
Hoi, 

Super leuk dat je contact wilt opnemen! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en dan reageer ik zo snel mogelijk 😊

Met energieke groet, 
Larissa
Kies hoe je contact wilt opnemen
chat